Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Red flag, ha valakinek 36 éves korára még nem volt olyan párkapcsolata, ami eljutott volna addig, hogy összeköltözzenek?

Figyelt kérdés
Egy férfivel ismerkedem, jelenleg az anyjával és a nagyszüleivel él, illetve tulajdonképp nem is élt még máshol, mert a korábbi párjaival sem élt együtt. Csak szerintem furcsa ez ennyi idős korára?

nov. 23. 18:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%

"csak nem szeret egyedül lenni"

Red flag.

nov. 23. 20:23
 12/18 anonim ***** válasza:
44%
Nálam ez kizaró ok
nov. 23. 22:27
 13/18 gabor49 ***** válasza:
75%
én 52 vagyok és nem éltem senkivel
nov. 24. 05:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Csak az, hogy az öregasszonyokkal lakik, és ennyi idős korára is megfelel neki.
nov. 24. 07:01
 15/18 anonim válasza:
100%

Miért lenne az? Nekem 17 évig nem volt senkim, mert 18-20 éves korom közt egyfoltyában csak csalódások értek és úgy döntöttem jobb ebből kimaradni, és teljesen jól megvoltam egyedül, nem volt szükségem párkapcsolatra.

Aztán elkerültem máshová, ahol a hűség még létező fogalom a nők körében, és újragomboltam a kabátot.

Amilyen silány emberi tulajdonságokat vettek magukra a nők a modern nyugati világban egyáltalán nem meglepő, ha egy férfi ebből nem kér. A barátaim, ismerőseim körében is sok az egyedülálló férfi, és nem csak Magyarországon, sőt minél nyugatabbra megyünk annál több ilyen van.

nov. 24. 07:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem redflag, ha még sose élt máshol. Azért 36 évesen már a legtöbb ember legalább 1 kapcsolaton túl van, ha nem, ott valami probléma van.
tegnapelőtt 15:07
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 attól még, mert valakinek volt kapcsolata, nem jelenti, hogy máshol is kell éljen.
tegnapelőtt 17:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Én annak is örülök ha visszaköszönnek nekem a nők amikor köszönök nekik. Kapcsolatban nem is renénykedem.
tegnapelőtt 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!