Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves incelnek van még reménye megtalálni az álmai asszonyát?
Figyelt kérdés
Plusz kérdés a szavazásnak! Kinek van rosszabb (undorítóbb ) személyisége? Az inceleknek akik keresik a módját hogy valahogy jó legyenek egy nőnek. És elfogadja őket valaki ? Vagy az ellentábor akik csak bántani, meg szórakozni szeretnek rajtuk? Mindig arra megy ki a téma hogy az adott férfinek a külsejét meg kell változtatnia. Tovább kell tanulnia és több pénzt keresnie.dec. 16. 09:55
31/84 A kérdező kommentje:
28
Átlag fizus vagyok az nem csóró. Egyedül élek.
dec. 16. 11:43
32/84 anonim válasza:
De akkor, ha nők már kezdeményeztek nálad, nem értem, mi a baj és mi ez a vinnyogás. Vagy túl magasra lősz, vagy nem próbálkozol.
33/84 anonim válasza:
Kövér pasikák, tessék kicsit edzeni, emberek közé járni, nem a szobában dögleni, fekve netezni egész nap és rimánkodni.
34/84 anonim válasza:
"Akkor lennék jó dumas , ha ilyenkor egy szopást is felajánlana valamelyik."
Akinek a beteg agyában ez felmerül, tényleg haljon meg magányosan.
35/84 A kérdező kommentje:
34
Megalázónak tartod ha letérdelsz egy férfinek?
dec. 16. 12:03
36/84 anonim válasza:
Az incelek alapból gonoszak, nőgyűlölők.
37/84 anonim válasza:
"De mi baj a külsőmmel? Nem vagyok 60-70 kg mint a tinik?"
Kép nélkül én honnan tudjam?
Előnytelen a fejed és/vagy kövér vagy.
38/84 anonim válasza:
35: nem én vagyok az a válaszoló. Párkapcsolatban, olyan férfinek, akiben megbízom, akivel már megismertük egymást vkire, nem. Azt megalázónak meg a személyiségemtől távol állónak tartom, hogy mint vmi egyfilléres r...c, felajánljak egy férfinak egy szopást, akivel nem is randiztunk.
39/84 anonim válasza:
"Megalázónak tartod ha letérdelsz egy férfinek?"
Undorítónak tartom, ha valaki ennyire gusztustalan.
40/84 A kérdező kommentje:
37
Ha előnytelen is akkor a túlsúlyos miatt.
dec. 16. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!