Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves incelnek van még reménye megtalálni az álmai asszonyát?
54
Nem. Én a szövegkörnyezetben amiben erről írtam azt úgy gondoltam hogy én vagyok szimpatikus a nőnek. Keresi a lehetőséget hogy beszélgessünk. Viszont akkor már felajánlhatna egy szopást is.
"Keresi a lehetőséget hogy beszélgessünk. Viszont akkor már felajánlhatna egy szopást is."
Na látod, ez az undorító. Nem az, hogy érdekel a szex, hanem hogy te ezt komolyan gondolod.
Nem lesz soha senkid, erre fogadnék is.
61: Nem, nincs olyan, hogy "felajánlhatna". Legalábbis értelmes nőknél nem. Nekem pl. ha keresem is egy férfi társaságát, azért tartom magam annyira, hogy nem leszek egy filléres utcai prosti szinten. Csak akkor megyek bele bármibe, ha a férfi is ugyanúgy érdeklődik irántam, még randiba is.
Ilyen nő nem nagyon lesz. Ha te ezt elvárod, akkor szépen törődj vele, hogy Marok Marcsi lesz örök életedre a társad, és ha neked csak egy átlag feletti, de általad furmányos módon átlagosnak mondott nővel való szex jöhet csak szóba, még mindig ott vannak a prostituáltak.
60
Mindig a legrosszabbat feltételezitek itt a gyakoris férfi kérdezőkről. Ha meg meglengeti az incel jelzőt ? Úgy duplán!
Én ha sikerülne valakivel egy part alkotnom és megvan a szeretet stb. Akkor minden kölcsönösen működne. Megtennék mindent amit szeretne. Ez a kölcsönösség az élet többi helyén (pl anyagiak) is meglenne.
66
Jezusom. Nem kell ezt halálosan komolyan venni. Azért tényleg van különbség a férfi és nő között. Úgy is mondhatom hogy szét robbanok már kb. Minden gondolatom most a szex. A férfi fantázia ilyen. Megkapom ami hiányzik utána egész normális gondolataim is jönnének. Nem vagyok ennyire idióta.
Nektek lehet egész más ez. Azért probàljàtok ki csak 1-2 évig pasi nélkül. Hátha akkor beindulnak a hormonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!