Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik szerint ciki a mamahotel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint ciki a mamahotel, azok mit gondolnak hány éves kortól ciki?

Figyelt kérdés
dec. 5. 09:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/129 anonim ***** válasza:
0%

"Nem mindegy 54-es itt vagyok és éférfi vagyok, de azt nem nézem, hogy a nő otthon él-e hanem azt milyen ember. Nem mindegyik férfinek mindegy. Kikérem magamnak és szerintem rajtam kívül sok férfi hasonlóan áll hozzá mint én hiába Gyakorozik."

Mikor volt utoljára barátnőd?

Ha annyira jól mennének a dolgaid, most nem kikérnéd ezt meg azt, hanem maximum csak legyintettél volna arra, amit írtam.

dec. 5. 13:53
 62/129 anonim ***** válasza:
69%

59.

Ennyire a pénz a mindenek alapja? Nem érzed úgy, hogy ez egy torz, beteges lelkületű világot eredményez egyre inkább? Most hangsúlyosan számít, mert közeledik a "Nagy Vásárlásünnep" (régi nevén Karácsony), ami teljesen jól jellemzi a kapitalista világ lelketlenségét és ürességét.

dec. 5. 13:54
 63/129 anonim ***** válasza:
65%

Te is miről hadoválsz? Ha valakinek nincsenek gazdag, vagy átlagos szülei anyagiakat értve az mégis honnan szívjon ki annyi pénzt, hogy el tudjon költözni? Miből járjon egyetemre? Vagy mit ér el vele ha nem kell olyan pozícióba mert beraknak helyette olyanokat akiket beprotezsálnak? Menjen Pestre ha nem akar, menjen egyetemre ha nincs hozzá esze, vagy menjen külföldre mert csak akkor önálló ha jó sok pénze van és egyedül él, hogy tudja magához felvinni a sok pénzéhes ribit egymás után dugni? Kell hímribizli a nőknek? Nem. Normális férfi kell. Mindig ezzel jönnek elő. De az olyan nem aki otthon él mert akkor egy mihaszna féreg kizárólag, még véletlenül se lehet okos, önálló mert ti "nők" megmondjátok csapatostul a GY-n. Szerencsére, hogy az életben nincs így mert mindenfajta emberek vannak együtt.

dec. 5. 13:54
 64/129 anonim ***** válasza:
31%

63.

Ha csóróként felmész a fővárosba ez fog történni:

[link]

dec. 5. 14:08
 65/129 anonim ***** válasza:
27%

59 vagyok.

62 én csak írtam, hogy sok nőnél emiatt kiesik. Mi a bajod?

Pénz e az alapja...igen, abból élünk. Nem boldogít, csak ha van.

Én külön élek és a kutya nem segített soha, így csak elvárhatom.

(Amúgy az elején volt csak egy hozzászolásom).

Sok otthon elő férfinak is lesz nője...olyat kell keresni, akinek ez nem gond.

A karácsonyt nekem aztán

írhatod....rühellem 😅.

Gyereken kívül ajándékot se veszek senkinek és nekem se kell. Nálunk ez a nagy karácsonyi láz sose volt divat. Akit év közben nem szeretek azt karácsonykor se.

63 kifogás mindenre van. Ha valaki el akar költözni vagy úgy érzi azért nincs nője, akkor igen is el kell költözni (de a legtöbb ilyen pasinak akkor se lesz, mivel nem ez a fő gond vele).

Tanultam (nem büfé szak) és dolgoztam, 20 évesen már nem voltam otthon. Egy időbe, amikor végeztem az iskolával 2 helyen is melóztam.

Akarat és kitartás kérdése is. (Nem én vagyok az egyetlen, akinek így sikerült segítség nélkül).

Egy jó szakma már bőven jó...pl egy burkoló, villanyszerelő vagy egy buszos is egész jól keres a viszonyokhoz képest.

Ahogy te is írod, minden felé embernek van kapcsolata...úgyhogy ez is csak pár ember rongálása.

dec. 5. 14:12
 66/129 anonim ***** válasza:
68%

57

"Még mielőtt pedig jönne vele valaki, igen, én is ezt az utat jártam, a szüleim nem raktak alám semmit, egyedül a saját fizetésemből tartottam el magam, amíg nem lett saját családom."

Igen, tudjuk, nevezzük nevén: felszoptad magad!

Ugye mert egyetemi nagy luvnyák azt csinálják, sőt már középiskolában is menő sugar-babyskedni, vagy az Only fansen mutogatni pénzért magukat, vagy masztizni. De ilyen cafkák beszélnek az önálló életről és az emberi értékekről.

Szerintem minden férfi aki azért nem eléggé jó mert a nők nem tudják kipipálni a tökéletes férfit, aka saját luxus autó, ház, jogsi, yacht és, hogy nyalja körbe mert a nő a világmindenség és nem lehet egy kritikát se megfogalmazni mert akkor a férfi bántalmazó tegye össze a két kezét, hogy nem kell ilyen nőkkel tenniük magukat. El ne felejtsem az ilyen személyiségű nők mint az 57-es szeretnek a készbe beülni és a pinájukon meg a szájukon kívül mást nem raknak bele a kapcsolatba.

dec. 5. 14:14
 67/129 anonim ***** válasza:
27%

Egyáltalán mi számít annak? Aki a szüleivel él? Akit kiszolgál az anyukája? Ez se mindegy.

Valaki úgy él a szüleivel, hogy csibál mindent, egyszerűen csak nem akar egyedül lakni.

Valaki meg azért nem költözik el, mert semmit nem csinál és a házimunka nem végezné el magát.

dec. 5. 14:15
 68/129 anonim ***** válasza:
61%

67.

Nem számit annak ha jó sok pénzed van és a hercegnőnek mindent megadsz, viszed ide-oda és ő cserébe, szétteszi. Ha nincs pénzed akkor nem rúgsz labdába mert ugye nem tud téged leszívni pénzileg.

dec. 5. 14:24
 69/129 anonim ***** válasza:
32%
#63 Kifogás kifogás hátán, ez kell a nőknek, főleg ha 30 felett vagy, hát persze.
dec. 5. 14:29
 70/129 anonim ***** válasza:
17%

"Ennyire a pénz a mindenek alapja?"

Nálatok talán fényt eszik a gyerek? Egy csomó alap dolgot pénzért kapsz meg, ez van.

dec. 5. 14:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!