Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik szerint ciki a mamahotel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint ciki a mamahotel, azok mit gondolnak hány éves kortól ciki?

Figyelt kérdés
dec. 5. 09:10
 71/129 anonim ***** válasza:
100%

70.

Ennek alapját az kellene, hogy adja, hogy a legkisebb elérhető keresetből is TISZTESSÉGESEN meglehessen élni.

Magyarországon viszont nem ez van. Itt meghalsz a legkisebb fizetésekből. Innentől bukik minden más és válik ezrek-tízezrek élete keservessé.

dec. 5. 14:34
 72/129 anonim ***** válasza:
39%

"Ennek alapját az kellene, hogy adja, hogy a legkisebb elérhető keresetből is TISZTESSÉGESEN meglehessen élni."

Ez igaz, de amíg ez nem valósult meg, addig kőkemény gyakorlati következményei vannak, hogy mennyi jövedelemből éltek.

dec. 5. 14:41
 73/129 anonim ***** válasza:
72%

Persze. Az a legviccesebb az egészben, hogy aki jól áll anyagilag még lehet szegény és a csóró is lehet jómódú. De persze ezt egyik nő sem említi meg ezen az oldalon. Nyilván ha fordul a kocka a sok pénzéhes nő azonnal vált partnert (ha lehetséges mert ők is öregszenek, elcsúnyulnak, elhíznak) aki eltartja, de az mellékes. Hirtelen a semmiből - a régen szegény férfi is jó lenne mert már van elég pénze. A világ tele van felszínes, anyagias nőkkel, de ezen a helyen csak a férfiakra mutogatnak, hogy vagy incelek, lusták, buták, alkoholisták, hűtlen férgek, perverzek, gyilkosok, erőszakolók stb. és a nők egyenesen szentté vannak avatva. Az olyan férfi aki othhon él kizárólag egy nagy nulla lehet mert ti "nők" tudtok mindent. Na ezért is szoptok eleget egyedül és olyan férfiak mellett akiknek csak szexre vagytok jó. Elvégre amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten is. Semmilyen normális érzés nem szorult belétek egy rakáson és csak fikázni jártok ide a férfiakat kivétel nélkül de magatokban még a gerendát se vennétek észre, mármint, hogy milyen felületes, előítéletes "nők" vagytok mert könnyebb látatlanban globál az összes férfit elmondani mindennek. Le lehet pontozni, legyen egyetlen boldogságotok a lepontozás a GY-n. 💋

dec. 5. 14:47
 74/129 anonim ***** válasza:
76%

73

100-ig 1etértek veled. Ezen az oldalon a nők förtelmesek, de mint írtam szerencsére az életben nem úgy van ahogyan ők megálmodták. Mindenféle emberek vannak együtt. Már maga kérdések bizonyítják, hogy nem egy és nem kettő nő szarul választ partnert és nem pont azért mert mamahoteles a férfi hanem mert szarba se nézi hiába villog a FB-on, hogy milyen jó férje van. Természetesen akkor lehordják minden önbecsülés nélküli rongynak a kétségbeesett nőket de nem számít mert ilyen kérdések alatt a férfiakat hordják le. Itt élik ki, hogy milyen szar életük van, frusztráltak és ugye anonim módon nagyon könnyű a másikba belé rúgni. Érdekes, hogy olyanok írnak ide választ mint az 57-és aki felszoptad magát, de azzal nincs gond hiszen mint írta pl. a 69-es a pénz számít a legjobban szóval ha kell simán felszopják magukat.

dec. 5. 15:07
 75/129 anonim ***** válasza:
0%

74, ahha, tehát felszopta magát SZERINTED, de gondolom te lennél itt a helyi kedvesrendes csávó. Ohh wait! :’D

Én nem ő vagyok mielőtt ezt megírnád.

dec. 5. 15:22
 76/129 anonim ***** válasza:
76%
Nos én saját családi házamban élek, anyum és párja két házzal mellettem laknak jobb. Akkoriban ez a ház nagyon jó vétel volt, mielőtt az egekbe szálltak volna az ingatlan árak, Bp is elég közel van napi szintű bejáráshoz. Voltak olyan nők akinek ez sem tetszett, szerintük túl közel van, pedig anyum aztán nem jár át, csak segítséggel mert szinte teljesen megvakult. Ennyit a nőkről...
dec. 5. 15:34
 77/129 anonim ***** válasza:
85%

*írtad, felszopta magát, az FB-n.

75

Ennyire telik? Csak szólok, hogy nagyon nevetségesek vagytok amikor copy paste-zátok egymást és azzal vágtok vissza, hogy "kedvesrendesférfiak" amikor mocskos ribncok elegen akiknek csak a pénz számít és igen felszopják magukat érte. Amúgy meg ha "kedvesrendes nők" (vagytok) véletlenül akkor nem veszi(te)k fel azt az inget ami nem rájuk (/rátok) vonatkozik. Mert ugye én sem veszem fel ha azt írod, hogy incel vagyok mert nem vagyok az. Viszont bár ez az oldal lényege a segítségnyújtás irtó módon ciki, hogy egymást hordják le valódi kontextus nélkül. Egy nyomorult kérdésre nem tudnak anélkül válaszolni, hogy ne szúrnák be mennyire gáz az összes férfi aki otthon él. Habár a kérdező nem azt kérdezte, hogy kellenének-e mégis odateszik, hogy nem mert törvényszerűen kivétel nélkül ilyenek-amolyanok. Sőt a kérdés nemtől függetlenül érvényes, de a sok férfigyűlölő nő csak a férfiakról írt. Ráadásul a kérdésre lehet szimpla igennel és nemmel is válaszolni, de vannak itt olyan válaszok, hogy nemcsak a férfiak kapják az ívet hanem még a nem létező anyós és após is. Ha valaki ide téved és soha nem járt itt biztos, hogy az első gondolata, az hogy többségben bolondok járnak ide. De hát ha titeket nem zavar akkor nem értem miért zavar a pénzéhes női komment...

dec. 5. 15:47
 78/129 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen alapon téged miért zavar az ő élete? Nem inged nem? :’D

Vicces vagy, hogy r*bancozol jobbra meg balra aztán meg vagy sértödve ha visszaszólunk meg itt vergődsz nekünk. Igazat is adok egy dologban: aki téged itt lát az valóban azt gondolja, hogy ide bolondok járnak ezt tökéletesen látod.

Ui: én írtam az anyósról ha már ennyire tetszett és kiemeled, akkor elmondom, hogy ez egy igen kritikus pont tud lenni. ;)

dec. 5. 15:54
 79/129 anonim ***** válasza:
10%
26 éves kortól, mindkét nemnél.
dec. 5. 15:58
 80/129 anonim ***** válasza:
85%

78

Jaj, megint bemutattad magad. Egyértelműen nem erősséged a mondatok értelmezése. Pedig eléggé könnyű felfogni okos embernek, hogy én tőlem nyugodtan nyírjátok egymást és főleg magatokat majd csak a méreg betegségben elő jön mert ugye ha nem vagy elégedett senkivel és magaddal se akkor az előtör lelki, testi úton. Meg járassátok le magatokat, de akkor ne zavarjon, hogy felszínes, pénzéhes ribncnak tartanak nemcsak itt hanem a nagy betűs életben is. Hiszen ahogyan itt kommunikálsz, viselkedsz azt megteszed a valóságban is. Igen itt elő van adva, hogy a nők megnézik kinek adnak esélyt mert nagyon odafigyelnek, de közben napi szinten az összes férfit okádják úgyhogy fogalmam sincs hogyan lesz partnerük, vagy mégis mi által lesznek kiegyensúlyozottak ha gyűlölik az összeset. Egyébként nem zavar, nem az én életem, de az igazságtalanság ezen az oldalon jelen van és nem árt ha már utálják a férfiakat, hogy valaki nekik is beszól. Ugyanis ide bármit lehet írni szóval én is, sőt az incelek is megtehetik szabadon még akkor is ha ti vergődtök napról napra. Anyóst meg apóst előhozni, vagy a saját szüleid és azt írni, hogy az összes közülük avatkozni, kontrollálni fog is csak azt mutatja mennyire beteg agyúak vannak itt. Mindenki csakis rossz csak ők nem és persze te sem vagy az mert a párotokkal mert elköltöztettek és önállóak, függetlenek vagytok. Ja.. Persze esetleg az álomvilágotokban, de ugyanúgy kapjátok a pofonokat ti is az élettől jobbra-balra. :)))

dec. 5. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!