Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik szerint ciki a mamahotel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint ciki a mamahotel, azok mit gondolnak hány éves kortól ciki?

Figyelt kérdés
dec. 5. 09:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/129 anonim ***** válasza:
16%

"tegyétek hozzá, hogy a nőkre is ez vonatkozik"

Nőként nem tudok nyilatkozni arról, hogy milyen nőkkel élni. De ha rokonaimat, barátaimat, munkatársaimat veszem alapul, akkor a férfiak 95%-a balfék, ami vagy valóban így van, vagy csak színészkednek hogy ne kelljen energiát fektetniük semmibe. 🤷‍♀️

dec. 6. 11:36
 112/129 anonim ***** válasza:
83%
Dehogynem tudsz ha van anyád, testvéred, volt lakótársad, volt legjobb barátnőd akivel együtt éltél. Amúgy arra hivatkozni, hogy az ismerősök mit mondanak és abból kikövetkeztetni, hogy a férfiak 95% semmirekellő szánalmas kategória. Viszont nem baj, hogy te is megteszed legalább látni, hogy milyen lúzer vagy te is ha te mások elbeszéléseiből raksod össze a saját véleményed. Nagyon szupcsi, hogy saját véleményed nincs ami abból indulna ki, hogy te veled hogyan bántak a férfiak és persze te velük. Mert ugye minden monogám párkapcsolatban két ember van és két ember is rontja el. Na de nyugodtan vond meg a vállaid majd nem fogod amikor szembesülsz azzal később, hogy milyen elmaradott vagy. 🤷
dec. 6. 11:47
 113/129 anonim ***** válasza:
23%

108

Sok mindenben részben igazat tudok neked adni (szintén nő), de azért te meg szerintem túlságosan sajnálod/véded már a férfiakat.

Nemtől függetlenül mindenki él meg rossz tapasztalatokat, nem is 1x az életben, hanem többször.

Ezért nem egy újonnan megismert embert kell "büntetni".

Aki nem tudta magát túltenni még a korábbi rossz tapasztalatain és nem áll készen tiszta lappal nyitni egy új felé, az ne ismerkedjen.

Ez az én személyes véleményem erről.

Itt a gyakorin annyira fekete és fehér a világde valahogy erdekes módon a való életben mégsem ezt tapasztalom. Nem ismerek egyáltalán sem aranyásót, sem fckboyokat, sem férfiakat szido feministákat, stb. Ettől függetlenül léteznek, de korántsem annyi, mint amennyire ezen az oldalon elő van adva.

Ismeretségi körömben több normális kapcsolat is van, de persze olyanok is akadnak, akik nem találnak párt hosszabb ideje - de nem amiatt, mert bármelyik is a pénzre menne, vagy zavarná, hogy a férfi otthon lakik, vagy mert magas a bodycountja, MEK mikkel megy még itt a dobálózás.

Nekem is volt anno' olyan első randim, ahol a srác kerek-perec közölte az elején, hogy na hát ez az első randi, ki tudja, lesz-e belőle valami, szóval ő úgy gondolta, hogy a fogyasztás felesbe megy.

(Egy uditore ültünk be)

Én is mindig felajánlom, hogy fizetem a részem és nem a pénzre megyek, de ez a hozzáállás nekem nem volt szimpatikus és el is váltam tőle a tali után. Igenis,ha egy férfi elhív engem találkozni, akkor legalább az első alkalmat fizesse ő és olyan helyre vigyen, amit megenged a pénztárcája. Egy 500 forintos limonádé árát elkérni.. oké, kifizettem, de hol marad a lovagiasság, a gesztus? Az nem az én hibám, ha előtte egy lehúzós nője volt. Ugye érted, mire akarok kilyukadni?

dec. 6. 14:02
 114/129 anonim ***** válasza:
0%

#63, #66, #68

Nekem aztán mindegy, mit gondoltok, láthatóan csak a saját nyomorotok beszél belőletek, ha más opciókat el se tudtok képzelni, mint amiket írtatok. Valószínű ezért vagytok (már ha külön személyek vagytok egyáltalán) mind egy rakás szerencsétlenség 🤷🏼‍♀️ Kétféle ember létezik, az egyik a kifogást keresi, a másik a megoldást. Jó nagy közhely, de így van. Aki pedig úgy, mint ti, az elsőbe tartozik, az legjobb esetben is max talál egy magához illő szerencsétlent, aki elhallgatja az állandó p1csogást, és szépen együtt savanyodnak meg. Rosszabb esetben meg ugyanez, csak egyedül. Mondom, nekem mindegy, a ti életetek. De attól hogy itt hápogtok, hasonlóképp az incelekhez, még nem fog semmi változni a világban. Egy normális ember sem lesz kíváncsi rátok, mert a saját életeteket sem tudjátok menedzselni. De jön az új év, remek lehetőség a változtatásra, esetleg kezdjetek el felnőni a feladatokhoz :)

57 voltam

dec. 6. 14:05
 115/129 anonim ***** válasza:
87%

114.

Te viszont lehet sikeres vagy tőlük, de mellé egy végtelenül nagy bunkó is, akit megszédítettek minimális sikerei az életben. Nem egyedi eset. A hajléktalanba is a "majdnem hajléktalan" szokott belerúgni, mert "én mennyivel jobb vagyok!!!!!494ito3ut5u3t4o5puj3t"

dec. 6. 14:20
 116/129 anonim ***** válasza:
100%
108 vagyok és nem tudom miért a Gyakori.hu-t hoztad fel amikor valós példákkal szolgáltam. A tanárnő, a barátnőm és a pasik akikről írtam mind-mind valós emberek. Ez megtörtént velem és a környezetemben. Nem hozható fel példának Juliska amikor nincs Juliska nevezetű ismerősöm. A vallás is igaz mert hallottam már a két fülemmel is nemcsak e fórumon olvasgattam, hogy vallásos inkább off mert hátha/sok a károsult. Persze mindenkinek van joga válogatni, de szerintem nemhiába panaszkodnak az emberek itt sem, hogy nem jön össze. Világosan az nem érti meg akinek van párja mert nem ismerkedik, de nagyon nehéz és megvagyok arról győződve, hogy mindkettő nemű esetében a sok rossz tapasztalat a hunyó.
dec. 6. 14:42
 117/129 anonim ***** válasza:
54%

114

Nagyon könnyű magas lóról pattogni amikor anyukád mindent alád rakott, vagy jó helyen voltál jó időpontban. Múlik azon persze hogyan állsz magad körül az emberekhez. Viszont ha nem vagy eléggé szép, jóképű, nincs elég pénzed akkor annál kevesebb a lehetőséged és akkor kitörölheted magad azzal, hogy amúgy okos, rendes vagy. Minél jobban nézel ki annál nagyobb sikered van és minél dörzsöltebb, rafináltabb vagy, benyalsz, átgázolsz bárkin annál több pénzed van. A pénz, jó kinézet és ezzel együtt a szex az úr. Alig vannak normális értékrenddel bíró emberek és őket nézik furcsának, kívülállónak nem azokat akik hajlandóak mindenre, hogy elérjek celjukat. Ha kell szemrebbenés nélkül nem igazán tisztességes módszerekhez folyamodnak.

dec. 6. 14:52
 118/129 anonim ***** válasza:
23%

Amilyen a mosdó, olyan a törölköző ugyebár. Amikor valaki elkezd személyeskedni, és rosszindulatú feltételezéseket megfogalmazni, akkor nem gondolom, hogy az én bunkóságom a hasonló stílusú reakció. Ezek az emberek meg magukat nyomják egyre mélyebbre, nem én őket.

Igen, csak a szép és/vagy gonosz emberek tudnak boldogulni. Hát persze. Áltasd magad ezzel. Ezek és az ehhez hasonló válaszok mind csak felelősséghárítások, ami pontosan azt támasztja alá, amit írtam korábban. Nem tudtok felelősséget vállalni az életetekért, döntéseitekért, még úgy se, hogy kb semmiben sem kell részt vállalnatok a mamahotel miatt. Nem vagy véletlenül még UCC hívő is? 😄

dec. 6. 15:11
 119/129 anonim ***** válasza:
78%

118

Megint az a gyenge sértégetés, hogy én is incel vagyok. Te is szerelmes vagy az incelekbe, vagy annyira gyűlölöd őket mint már mondták többen,vagy át van kattanva? Mert valóban abnormális, hogy bárki nektek ellen mer mondani rögtön az az első, hogy le van incelezve, v a második pedig, hogy csóró lusta férfi. Holott szegény, lusta nők is vannak és még gazdagok között is. Egyébként ha nem lenne az a sok sikertelen, szegény ember akkor a gyárban, vagy a Tescoban neked kéne gürcölni. Határtalanul beképzeltek itt az emberek akik azt hiszik, hogy minden a siker és pénz, de hiába a diplomás, vagy a kacsa lábon forgó palota ha nincs kivel megosztani a boldogságot. Valamint titeket igazol negatív módon ha nektek a szegények, vagy tőletek IQ-t tekintve lejjebb lévőek nem emberek. Mert e kérdés alatt sem arról van szó, hogy össze kéne jönni olyan emberrel aki nem vonzó számotokra mert az úgysem működne hanem arról, hogy annyira nagyképűek vagytok, hogy észre se veszitek hogyan beszéltek más emberekről. Az inceleket egyébként ekézitek, hogy mentális esetek, de igazán látszik, hogy kezet foghattok velük. Szerintem erről tehet az, hogy valaki évek óta itt tartózkodik és elvesztette a realitás érzékét meg azt hogy az ember nemcsak attól az, hogy mennyire sikeres, mennyi lóvé van bankban hanem kicsoda. Híres emberek segítenek a szegényeken, vannak különböző segélyszervezetek erre többen a szegényebb rétegben élő férfiakat oldalakon keressztül ekézik. Nektek ettől jobb? És ne gyere azzal, hogy ők kezdték mert ti folytatjátok. A mutogatás egymásra amúgyis ovis szint. Ne magyarázz mert hülyeségeket beszélsz és maréknyi tisztelet nincs benned mások iránt.

dec. 6. 15:34
 120/129 anonim ***** válasza:
17%

119, na, látod, csak össze tudsz te mással is veszni. :D

Nem vagy leincelezve, de vedd már észre magad, hogy itt utálkozol meg fújtatsz meg abból élsz, hogy megpróbálsz olyan gondolatokat ránk adni, ami nem igaz és ha nem azt mondjuk mint TE akkor halálosan megsértődsz.

Egyébként, aki diplomás az szerintem pont ugyannyira lehet boldog, mint a Tesco árufeltöltő. Nincs összefüggés a kettő között. Lehet Erzsike baromi jól elvan így és lehet diplomás Pityunak is jó. Azért mert Pityu nem sírdogál az neked minek fáj? Ha te nem vagy Pityu, mi tart vissza, hogy az legyél és képezd magad? Ha meg nem akarsz az lenni akkor ne rajtunk verd le, hogy nekünk van igényünk a fejlődésre meg a pénzre, na. És minden ember ember, de azért sem kéne a másik oldalt fikázni, hogy sikeres akar lenni. Aki igazán sikeres az tudod képes meg is osztani másokkal mert van kivel. Az hogy ülsz a pénzeden mint Dagobert bácsi az nem sikerélmény.

dec. 6. 15:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!