Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik szerint ciki a mamahotel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint ciki a mamahotel, azok mit gondolnak hány éves kortól ciki?

Figyelt kérdés
dec. 5. 09:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/129 anonim ***** válasza:
75%
Nem ciki a szegénység hanem kellemetlen. Nyilván ha lenne rá pénze, de azért nem költözik el mert egy vajas kenyeret nem tud magának kenni, vagy lusta hozzá az már nagy gond.
dec. 5. 09:12
 2/129 A kérdező kommentje:
Én 25 évesen költöztem el otthonról. Addig sosem okozott gondot párválasztásnál.
dec. 5. 09:12
 3/129 A kérdező kommentje:
1. Szerintem sem ciki, de itt az oldalon olvasok ilyen válaszokat, ezért gondoltam megkérdezem őket.
dec. 5. 09:13
 4/129 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem az első munkahelyig oké. Míg az ember tanul, addig lakjon otthon aztán az első munkahely stabillá válása után érdemes tovább állni. Én ezt gondolom aztàn más biztos mást fog mondani.
dec. 5. 09:23
 5/129 anonim ***** válasza:
43%
Én nem cikinek gondolom, mert ha nem lenne párom, nem valószínű, hogy egyedül akarnék lakni. De ha van egy ilyen ominózus szám amit már a többség annak gondol az kb a 30+ évek. Meg mondjuk én azért nem jönnek össze olyannal aki otthon lakik, mert akkor alkalmazkodjak az ottaniakhoz is mindig, nekem ez sok lenne, pláne hogy nem véletlen az a sok anyós poén sem.
dec. 5. 09:23
 6/129 anonim ***** válasza:
38%
Férfiak esetében a 25-28 kor után már kezd hátrány lenni.
dec. 5. 09:34
 7/129 anonim ***** válasza:
41%

Számomra azért kicsit bővebb infó kell, hogy mit értünk mamahotel alatt. Számomra, ha valaki szimplán otthon lakik, az nem mamahotel. Nyilván előny, ha valakinek van igénye és lehetősége az önálló élettérre, és ezzel él is. De lássuk be, bárki kerülhet olyan kellemetlen helyzetbe, hogy kénytelen konpromisszumot kötni, és szülőkkel élni felnőttként ideiglenesen.

A mamahotel számomra az, amikor nem szimplán a szülőkkel lakik, de gyerekként is viselkedik, nem pedig önálló felnőttként. Más, amikor egyenrangú felnőtt emberek együttélnek, és más, amikor anyuci-apuci gondoskodik a gyerekéről.

Szóval a hozzáállás, körülmény is számít, de én alapvetően azt gondolom, hogy 30 év felett valami gond van, ha az illető nem törekszik önálló életre. És még egyszer: természetesen lehetnek körülmények, ami miatt az ember visszakényszerül, de ez jó esetben egy rövid idejű ideiglenes állapot, nem pedig hosszú éveken át tartó.

dec. 5. 09:35
 8/129 A kérdező kommentje:

6

Miért szerinted a nők esetén más ez a szám?

dec. 5. 09:43
 9/129 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem 25 fölött már kellemetlen, 30 fölött pedig kizáró feltétel. Szerintem mindenkinek kell egy kis egyedül éles, de talán főleg a férfiaknak. Sajnos sok helyen az a mondás meg mindig, hogy a férfi ne csináljon házimunkát, majd anyu, aztán a felesége. Na ilyen férfi nem kellene.
dec. 5. 09:49
 10/129 anonim ***** válasza:
75%

30 éves leszek de otthon élek, pedig nekem van saját lakásom is.

Miért? Mert nem akarok egyedül lenni, nem látom értelmét egy 40nm-es lyukba költözni, ha ott van a 200+nm-es családi ház, ráadásul kölcsönösen tudunk szüleimmel egyásnak segíteni. Nyilván ők is nekem és én is nekem. Elég csak olya napróságokra gondolni, hogy nem a 65 éves apámnak kell mondjuk egyedül cipekednie, hanem segítek neki bármikor.

Ha lenne párom költöznék azonnal, de nincs és nem is lesz, szóval teljesen mindegy.

Egyedül meg nem akarok lakni, addig amíg nem muszáj. Ha szüleim azt mondják menjek, elmegyek és kész, de addig miért jó az, ha tök egyedül vagyok éjjel-nappal, senki nincs aki megkérdezze milyen napom volt ha hazaérek. Üres lakásból indulva, üres lakásba hazaérni nagy élmény...

dec. 5. 09:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!