Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik szerint ciki a mamahotel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint ciki a mamahotel, azok mit gondolnak hány éves kortól ciki?

Figyelt kérdés
dec. 5. 09:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/129 A kérdező kommentje:

28

Ilyen létezett persze, de nem az összeköltözés anyóshoz a téma, hanem hogy valakinek már ismerkedéskor kizáró ok, ha egy férfi (állítólag csak a nők problémáznak ezen) otthon lakik.

Anno ismerkedéskor nem létezett ilyen kizáró ok. A mamahotel szó sem létezett. Természetesen akkoriban sem laktak a párok szívesen együtt a szülőkkel, így ismerkedési időszak után külön kezdtek együtt közös életet.

dec. 5. 10:46
 32/129 anonim ***** válasza:
100%
30-as, érdekes az én apukám sose mondta senkinek, hogy jobbat érdemlek náluk. Szerintem ez is inkàbb a mostani 55+-os korosztályra igaz meg a még előttük levőkre és ez majd szép lassan elkopik. De csak, hogy ne magammal példálozzak barátnőimnél is az apukák az elfogadóbbak nem az anyukák. Pedig azt gondolná az ember, de érdekes és.. nos.. nem.
dec. 5. 10:46
 33/129 anonim ***** válasza:
56%

"Nem tudsz úgy elmenni otthonról,hogy ne kérdezzék meg,mikor jössz haza,hova mész,mit csinálsz,stb"

Amúgy az miért baj, hogy legalább van valaki aki érdeklődik utánad? Tudom a nőknek ez hihetetlen, de a férfiak nagyon nagy százaléka abszolút magányos és pár haveron (jó esetben) kívül nincs senkijük.

Nekem szerencsére elég nagy a baráti kör, de mindenki többnyire elvan a saját világában, néha hétvégente, esetleg nyáron pár alkalommal találkozunk, úgy nagyobb létszámban egymással.

Hétköznap nagyjából a nullával egyenlő az interakció.

Szüleim megkérdezik, ha elmegyek valahova, de nem minden esetben és 90%-ban nem szólnak bele semmibe.

Amúgy ők is elmondják hogy hova mennek/mentek, hagynak üzenetet stb.

Szerintem ez így természetes.

A másik dolog amit soha nem értettem, hogy miért jobb egy pár nm-es fos albérletben nyomorogni egy lakótárssal mint otthon a családi házban a szülőkkel, kényelemsen élni.

Miért? Mitől lesz ezért valaki "önállóbb"? Egy kertes házban sokkal több minden kíván önállóságot mint egy albérletben...

Amikor egyetemistaként albiban laktam lakótársakkal nagyjából 1%-át csináltam meg azoknak a dolgoknak mint amúgy előtte otthon.

Kb. a néha napján kitakaríttunk és elmosogattunkban kimerült minden "önállóság".

dec. 5. 10:48
 34/129 anonim ***** válasza:
40%
#24, #22-es vagyok: az úgy teljesen rendben lenne. Én írtam is, hogy nekem nem volna ciki, ha a lehetőségek adottak lennének és szülők nagy házban laknának (de nem így van), akkor én simán élnék velük, ha a privát szféra kiaakítható. Hozzáteszem, laktunk a szüleimmel egy lépcsőházban 5 évig albérletben, majdnem egy emeleten, az gyakorlatilag ugyanolyan volt, mintha egy házban/lakásban laktunk volna :D ha a mama papucsban, köntösben át tud jönni, az már egyenlő az együttéléssel majdnem :)
dec. 5. 10:53
 35/129 anonim ***** válasza:
28%

27

Ez most nagyon félrement. Engem nem támogatott senki,önerőből költöztem el és állok már a lábamon 8 éve. Ellátom magam, tudok főzni is. De nem érzem szükségét,hogy bármit is bizonygassak.

Nyilván én a tapasztalataim alapján beszéltem többes számban, mivel körülöttem IS ezt tapasztaltam. Amíg otthon éltünk,meg volt kérdezve,mikor és hova megyünk és mikor érünk haza.

Az meg,hogy magamra zárom a szobaajtót, egyáltalán nem jön a közelébe sem annak,hogy egy külön lakás ajtaját zárom magamra,ahol úgy és olyan ritmusban élek,ahogy nekem tetszik. 20 éves korom körül azért még buliztam,ha hajnalban nekiálltam enni,fürödni,stb,akaratlanul is felkeltettem vele valakit.

Vagy sokszor dolgoztam és dolgozom a mai napig hajnaltól,de én hajnal 2 kor is nekiállok kávét főzni és fürdeni, stb,ez is zavaró tud lenni mások számára. Ahogy az is,ha én ezek miatt tovább aludnek szabadnapon,de valaki nekiáll porszívózni már reggel,mert neki nincs korán. Stb stb.

Arról nem is beszélgetek akkor,hogy rohadt kellemetlen úgy felvinni felnőtt letedre a parodat,hogy magatokra zárjátok az ajtót,de a szülők nagyon jól tudják,hogy épp egymásnak fogtok esni. Te meg egy normálisat élvezni nem tudsz,mert egy ajtó választ el a családtól. Tiniként oké kisakkozni,mikor nincsenek otthon a szülők,de felnőttként így élni párkapcsolatban rohadt kellemetlen.

Mert ugyebár ne abból induljunk ki,hogy mindenki 100+nm-es családi villakban nevelkedik,ahol kilometerekre vannak egymástól a szobák es közös helyiségek.

dec. 5. 10:54
 36/129 anonim ***** válasza:
86%
0 éves kortól ciki számukra
dec. 5. 10:57
 37/129 anonim ***** válasza:
58%

35

Ha tiniként nem okoz gondot szexelni egyik félnek sem bár otthon van a szülő és még együtt is alszanak, hétvégén együtt vannak akkor ne fogjuk már arra, hogy felnőttként gáz. Én személy szerint anyamék előtt, de idegen előtt se smárolgattam soha a párjaimmal mert nem rájuk tartozik, de ha valaki simán a szülői házban kefél tiniként az felnőttként ne játssza meg magát.

Másrészről nézve nem pont te rád értettem hiszen többes számban írtam. Csak a kérdéseket szántam neked. Mert lehet téged anyukád kontrollált, hogy hová mész, oda nem mehetsz, de attól még másokat nem mert tiszteletben tartotta mindig a gyermeke magánéletét és nem is tartotta pólyásnak.

Nagyon nagyon tré amikor valaki sztereotípiákkal takarózik amikor nem lát bele az összes létező ember életébe.

dec. 5. 11:06
 38/129 anonim ***** válasza:
21%

33, rendben, kifejtem, csak ez nyilván szubjektív lesz. A sok nő (nyilván nem mind) nem igazán tudja magát elengedni, ha nem érzi azt, hogy otthon van. Pl: ha egész nap pizsiben akarsz lenni kötetlenül vagy a konyhában nem egyből mosogatsz el. Most ez kicsit személyes tapasztalat lesz, de el sem tudod képzelni, hogy egy közös konyha mennyi vita forrása lehet. Ki fözzön, mit, mikor? Hogyan kell mosogatni? Mikor? Nem pakolt el? Miért oda pakolt? Stb stb. Akkor még a közös fürdőről nem is beszélgettünk.

Ha mondjuk teljesen különböző a két lakhely mert ilyen többgenerációs az úgy talán lehet más, de az sem mindenkinek tetszik feltétlen. A teljesen közös lakásnál egy albi hidd el hogy ezerszer jobb tud lenni! :)

dec. 5. 11:10
 39/129 anonim ***** válasza:
79%

38.

Csak nem magyar fizetés mellett, aminek akár a teljes egészénél magasabb némelyik... 16 négyzetméteres lyuk. Egy papagáj nem tud benne megfordulni, nemhogy két ember éljen ott.

dec. 5. 11:12
 40/129 anonim ***** válasza:
20%
Ha dolgozik legalább 5 éve, akkor 25 + évesen. Ha tanul, akkor 30 +-osan.
dec. 5. 11:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!