Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elvárás manapság, hogy egy férfi egyedül lakjon?
Mert nem vagyok aszexuális, (nyilván, ugy nem lehet szexelni, ha a szülők otthon vannak)
Egyebként, eg 20 évestől nem várjam el, ellenben egy 30 évestől joggal!
Azért, mert ha nem egyedül laksz, akkor nem tudod biztosítani a nőnek azt a nyugodt légkört, amire szüksége lenne.
Nem tudja magát otthonosan érezni, hogy például bugyiban meg pólóban jár a lakásban, mert ott van apukád...
Vagy attól félne, hogy anyukád mit szól hozzá.
Vagy attól fély hogy haverod rámozdul (ha vele laksz)
Stb.
Kell egy külön lakás.
Régen kitartóbbak voltak az emberek...vagyis a közös vagyon miatt nem váltak sokan.
Én egyedül élek, sok nő is...had várjuk él. Köszi.
Azért mert az ilyenek ugyanúgy a szüleiknél laknak mint te, vagy max szobát bérelnek.
Nehogy már közösen vegyetek ki egy albit, még nem tudná az összes pénzét magára költeni.
A szüleim 18-20 évesek voltak, mikor összeköltöztek, (akkor még apukám anyukájával, abban a lakásban, ahol ők éltek, egyébként mindkettrn otthon laktak) utána nem sokkal házasság, majd gyerek, akkor már külön. Nem csak a közös életüket, de a felnőtt életüket is együtt kezdték, mert abban a korban voltak, mikor az ember belekezd az önálló életbe.
Gondolom, te bőven idősebben várnád a nagy együtt építkezést. Ha jól sejtem, mire annyi idősek lettek, mint te most, már gyerekük volt. Naaaagyon más világ volt, más rendszer, más várható életút, nem lehet a kettőt összemosni.
Én nem szeretnék olyan párt, aki nem tud egyedül "jól lenni". Ezért nekem fontos az, hogy egy 30 közeli, 30-on túli férfi külön lakjon. Teljesen más egy olyan ember, aki valóban önálló. A 20-as évek elején ezt egyébként senki nem várja el.
Keress tudatosan otthon élő nőket, talán elfogadóbbak a saját helyzetük miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!