Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elvárás manapság, hogy egy férfi egyedül lakjon?
"Mert a leírásod alapján amúgy sem vagy extra népszerű a nők körében, és azzal, hogy elköltözöl, baromira tudnád növelni az esélyeidet"
Ahha, ismerős srác is így járt. Mikor megcsalta a felesége és elváltak, megmondta neki hogy ez volt a fő szempont amiért hozzáment anno, hogy lakása volt. Szóval hagyjuk már. Amúgy meg ez is csak az átlag jóskáktól elvárás, ha jól nézel ki nem számít hogy anyádékkal laksz. Mert ilyet is ismerek, a fél várost már végigkúrta.
Kíváncsi lennék, hogy milyen fazonok pontozták le a #3-as kommentem.
A saját tapasztalataimat írtam le.
Én egyedül élek, voltak itt már nők, és amikor elengedték magukat, akkor bizony az történt, amit írtam.
Na most, ha anyám itthon lenne, akkor meg merné tenni a csajszi, hogy lenge ruhában mászkál a lakásban? Persze, hogy nem. Úgy viselkedett itt, mintha otthon lenne.
Nekem az a tapasztalatom és a véleményem, hogy a nőknek fontos a kényelemérzet, ami nincs meg akkor, ha azt látja, hogy aoukanézi a másik szobába a TV-t, és ordibál, a hugica a telefonon vitázika pasijával, anyuka meg próbál erőltetetten kedves lenni.
Egy nőnek arra van szüksége, hogy kettesben legyen a csávóval, arra meg az kell, hogy a csávó egyedül éljen, és azt tudjanak csinálni, amit akarnak.
Persze lehet találni olyan nőket, akiket nem zavar, ha anyukád ott van a másik szobában, de én úgy gondolom a nők többsége nem ilyen.
24, kérdés, mi a nem fullos. Minden városnak meg van a maga "Budai villás része", meg a 'nyócker, ahova a rendőr se jár be szívesen. A kettő közt lévő, átlag kertváros/belváros területen kétlem, hogy a többség fújjolna. A "Budai villa" meg van akinek előny, van akinek nem.
A saját városomban is vannak azok a területek, ahova nem mennék szívesen még nappal sem, meg van az, ahol éjszaka gázos csak, ha lehet, mindkettőt kerülöm, az elsőt mindenképp. Ez valóban számít. De ezen kívül a környezetbe nem kötnék bele.
A ház megint az a kategódia, hogy, ha lerúgott, csúnya, akár veszélyes, akkor nem mennék. De ki igen? Egy sima panellel semmi baj, de az is nézhet ki igényesen, meg erősen lelakottan.
Én is panelban lakom, szépen fel van újítva a lakás, jövő héten jönnek a fürdőbe szekrényt kádat stb. cserélni, hogy az is szép legyen. A csempézésen 5 éve túlestünk, a lakás többi része is megújult, mióta ott lakom.
Szóval, kíváncsi lennék én arra hol van az a ház/lakás és hogyan fest, ami mindenkinél kizáró tényező.
Jaj #24 fejezd mar ezt be. Ha nem akarnak felmenni a lakásodra az nem a panel miatt van, hanem miattad.
Én se akarnék veled kettesben maradni.
Kérdező, ugye szexelni azt nem akarsz?
Mert ha nem, akkor találhatsz így 30 évesen olyan lakótársat/munkatársat, akivel együtt bérelhettek lakást.
Egy egészséges nő viszont SOHA nem fog így megkívánni.SOHA!!!
"Nyilván nem egyből csak észreveszem, hogy ritkábban válaszolnak, aztán jön a ghosting."
Ja, szóval csak te gondolod. Egészen más oka is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!