Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elvárás manapság, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás manapság, hogy egy férfi egyedül lakjon?

Figyelt kérdés
Régen a szüleim idejében összejöttek a fiatalok és közösen építettek életet. Közös erővel vettek egy autót és közösen vették a házunkat. Manapság elvárják a nők, hogy egy húszas éveiben járó férfinak legyen lakása vagy fizessen havi 2-300ezer Ft-ot albérletre, mert ha otthon él, akkor nem állnak szóba vele. Nyilván egy saját auto manapság már nem nagy elvárás. Én a szüleimmel élek, de anyagilag független vagyok tőlük, dolgozok, van saját autóm, egy nagy kertes házban élünk hárman, ahol meg van a magánszférám is és nem szólnak bele a dolgaimba, de amikor ismerkedés során megtudják a nők egyből menekülnek. Nyilván vágyok az önálló életre, de a magányra nem. Én ezt mindig úgy képzeltem el, hogy összejövök egy nővel, rövid ideig udvarolok neki míg itthon élek, aztán összeköltözünk, ha komolyabb a dolog.

nov. 28. 21:15
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
57%

"Mert a leírásod alapján amúgy sem vagy extra népszerű a nők körében, és azzal, hogy elköltözöl, baromira tudnád növelni az esélyeidet"

Ahha, ismerős srác is így járt. Mikor megcsalta a felesége és elváltak, megmondta neki hogy ez volt a fő szempont amiért hozzáment anno, hogy lakása volt. Szóval hagyjuk már. Amúgy meg ez is csak az átlag jóskáktól elvárás, ha jól nézel ki nem számít hogy anyádékkal laksz. Mert ilyet is ismerek, a fél várost már végigkúrta.

tegnapelőtt 10:10
 22/35 anonim ***** válasza:
71%
21: pont ezért írtam, hogy amúgy sem népszerű, ergo nincsenek meg azok a tulajdonságai, amivel instant be tud vonzani egy csomó nőt (remek külső, ellenállhatatlan kisugárzás és kiállás, jó duma)... akkor meg el kell gondolkodni azon, hogyha tényleg annyira akar párkapcsolatot, mit tud megtenni az ügy érdekében... vagy kell-e neki annyira a párkapcsolat. Nyilván nem ez az egyetlen dolog, amit lehet tenni, de azért azt is lássuk be, azért az átlagos önálló, egyedül lakó férfi több nő számára lesz opciü, mint az átlagos anyuci-apucival élő férfi.
tegnapelőtt 10:32
 23/35 anonim ***** válasza:
78%

Kíváncsi lennék, hogy milyen fazonok pontozták le a #3-as kommentem.

A saját tapasztalataimat írtam le.

Én egyedül élek, voltak itt már nők, és amikor elengedték magukat, akkor bizony az történt, amit írtam.

Na most, ha anyám itthon lenne, akkor meg merné tenni a csajszi, hogy lenge ruhában mászkál a lakásban? Persze, hogy nem. Úgy viselkedett itt, mintha otthon lenne.

Nekem az a tapasztalatom és a véleményem, hogy a nőknek fontos a kényelemérzet, ami nincs meg akkor, ha azt látja, hogy aoukanézi a másik szobába a TV-t, és ordibál, a hugica a telefonon vitázika pasijával, anyuka meg próbál erőltetetten kedves lenni.

Egy nőnek arra van szüksége, hogy kettesben legyen a csávóval, arra meg az kell, hogy a csávó egyedül éljen, és azt tudjanak csinálni, amit akarnak.

Persze lehet találni olyan nőket, akiket nem zavar, ha anyukád ott van a másik szobában, de én úgy gondolom a nők többsége nem ilyen.

tegnapelőtt 11:03
 24/35 anonim ***** válasza:
41%
23-as nyilván fontos nekik nem is ezzel vana gond de ha panel és a környék nem fullos akkor sem vagy bentebb. Sajnos elképesztőek az igények.
tegnapelőtt 11:13
 25/35 anonim ***** válasza:
73%

24, kérdés, mi a nem fullos. Minden városnak meg van a maga "Budai villás része", meg a 'nyócker, ahova a rendőr se jár be szívesen. A kettő közt lévő, átlag kertváros/belváros területen kétlem, hogy a többség fújjolna. A "Budai villa" meg van akinek előny, van akinek nem.

A saját városomban is vannak azok a területek, ahova nem mennék szívesen még nappal sem, meg van az, ahol éjszaka gázos csak, ha lehet, mindkettőt kerülöm, az elsőt mindenképp. Ez valóban számít. De ezen kívül a környezetbe nem kötnék bele.

A ház megint az a kategódia, hogy, ha lerúgott, csúnya, akár veszélyes, akkor nem mennék. De ki igen? Egy sima panellel semmi baj, de az is nézhet ki igényesen, meg erősen lelakottan.

Én is panelban lakom, szépen fel van újítva a lakás, jövő héten jönnek a fürdőbe szekrényt kádat stb. cserélni, hogy az is szép legyen. A csempézésen 5 éve túlestünk, a lakás többi része is megújult, mióta ott lakom.

Szóval, kíváncsi lennék én arra hol van az a ház/lakás és hogyan fest, ami mindenkinél kizáró tényező.

tegnapelőtt 13:58
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Jaj #24 fejezd mar ezt be. Ha nem akarnak felmenni a lakásodra az nem a panel miatt van, hanem miattad.

Én se akarnék veled kettesben maradni.

tegnapelőtt 14:18
 27/35 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, ugye szexelni azt nem akarsz?

Mert ha nem, akkor találhatsz így 30 évesen olyan lakótársat/munkatársat, akivel együtt bérelhettek lakást.

Egy egészséges nő viszont SOHA nem fog így megkívánni.SOHA!!!

tegnapelőtt 17:55
 28/35 A kérdező kommentje:
Miért jobb az, ha egy lakótárs van ott a másik szobában? De igen nyilván vágynék rá és volt is benne részem, amit korábban le is írtam, volt korábban egy több éves párkapcsolatom és érdekes módon az előző párom megkívánt így is. Most 30hoz közel azzal találkozok, hogy már azelőtt elutasít a nők 80% mielőtt kiderülne, hogy otthon élek. A legtöbb vissza sem ír, akik ismerkedésbe kezdenek velem ők pedig azután offolnak miután közlöm, hogy otthon élek. Nyilván nem egyből csak észreveszem, hogy ritkábban válaszolnak, aztán jön a ghosting.
tegnapelőtt 18:17
 29/35 anonim ***** válasza:
81%

"Nyilván nem egyből csak észreveszem, hogy ritkábban válaszolnak, aztán jön a ghosting."

Ja, szóval csak te gondolod. Egészen más oka is lehet.

tegnapelőtt 18:25
 30/35 anonim ***** válasza:
41%
#28 Nem érted, amit olvasol.Azt írtam, hogy te konkrétan egy lakótársat keresel, akit ingyen meg is lehet b*szni.Hát elárulom, ezért egy nő sem fog fizetni, meg még körbe takarítani, főzni rád, stb.Nyugodj bele.
tegnapelőtt 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!