Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elvárás manapság, hogy egy férfi egyedül lakjon?
Figyelt kérdés
Régen a szüleim idejében összejöttek a fiatalok és közösen építettek életet. Közös erővel vettek egy autót és közösen vették a házunkat. Manapság elvárják a nők, hogy egy húszas éveiben járó férfinak legyen lakása vagy fizessen havi 2-300ezer Ft-ot albérletre, mert ha otthon él, akkor nem állnak szóba vele. Nyilván egy saját auto manapság már nem nagy elvárás. Én a szüleimmel élek, de anyagilag független vagyok tőlük, dolgozok, van saját autóm, egy nagy kertes házban élünk hárman, ahol meg van a magánszférám is és nem szólnak bele a dolgaimba, de amikor ismerkedés során megtudják a nők egyből menekülnek. Nyilván vágyok az önálló életre, de a magányra nem. Én ezt mindig úgy képzeltem el, hogy összejövök egy nővel, rövid ideig udvarolok neki míg itthon élek, aztán összeköltözünk, ha komolyabb a dolog.
#28 Az előző pároddal hány éves voltál?Meddig tartott a kapcsolat?Miért szakítottatok?Együtt éltetek?
Most már 30 éves vagy! Nem véletlen nem kellesz a kutyának sem.Hogy írjam még, hogy felfogd?
nov. 29. 18:33
32/37 A kérdező kommentje:
24től 27 éves koromig voltunk együtt. Terveztük már az összeköltözést és ő benne is lett volna ezekkel a feltételekkel, hogy közös albérletet vegyünk ki, neki is ez volt a természetes, hogy közösen fizetjük majd. Nem működött a kapcsolat, mert sok volt az ellentét köztünk és elmúlt a szerelem az állandósult viták miatt. Tisztában voltam vele én is a szakítás után, hogy sokkal nehezebb dolgom lesz ezek után egy új párt találni. Köszönöm 31-es, hogy ilyen kedves vagy, de felfogtam, akkor így jártam, maradok egyedül, de akkor sem fogok azért egyedül lakni, hogy megfeleljek a nők elvárásainak, mert ti elvártok mindent. Legyen sok pénz, legyen ház, legyen auto, legyen egzisztencia, legyen minden. Cserébe a férfi mit várhat el? Örüljön, hogy szóba állnak vele. A nőknek sokkal könnyebb párt találni. Egy átlagos nő kirak egy szelfit és kap 150likeot meg ráír 10 pasi ismerkedés céljából.
nov. 29. 20:09
33/37 anonim válasza:
#32 Azt mondta, aztán mégsem lett belőle semmi, látod.
Mondani bármit lehet, főleg úgy, hogy sosem kell cselekedni.Így nincs tétje ígérgetni bármit is.
nov. 29. 21:09
34/37 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, hogy lenne az ideális? Mindkét fél él egyedül ez rendben van. Elkezdenek járni gondolom eleinte heti szinten találkozik a két fél, hol egyik lakásban, hol másikban. Na de amikor összeköltözésre kerül a sor ki költözik kihez? Meg azért gondolom, aki évekig egyedül él megszokja, hogy nem kell alkalmazkodni.
nov. 29. 21:56
35/37 anonim válasza:
A "ki költözik, kihez" kérdést a két fél megbeszéli. Sok indok lehet egyik, vagy másik lakhely mellett, de közösen dől el. Az alkalmazkodàsba meg fokozatosan beleszoknak. Azért általában nem úgy megy az összeköltözés, hogy heti 1-2 tali, majd hirtelen a közepébe, hanem egyre több időt töltenek együtt, kialakulnak közös szokások, ritmus és mikor már kvázi eleve együtt is élnek, annyit vannak együtt, akkor jöhet a kérdés, hogy kinél legyen az együttélés.
Persze, mindenkinek meg van a saját ritmusa, szokásai, ezt össze kell hangolni, erre való az ismerkedési "járási" szakasz.
nov. 30. 01:09
36/37 anonim válasza:
34: na de itt van a bibi, hogy te folyamatosan anyu-apu nyakára hívnád őt, gondolom, nem zoknit stoppolni. Az meg azért kínos a párodnak is, szülőknek is (hacsak el nem küldöd őket otthonról a légyott erejéig). Amúgy meg nem, nem minden nőnek elvárása a kacsalábon forgó ház meg autó, aki legalább annyit szeretne, hogy a párja önállóan éljen szülőktől függetlenül. Ki költözik kihez meg hova kérdés - ahova logikusabb. Előző kapcsolatomban nőként hozzám költözött a párom, mert nekem volt saját lakásom, neki meg nem volt, a mostaniban meg, ha minden igaz, jövőre én fogok a páromhoz, mert az ő lakása tágasabb, az enyémet meg ki fogjuk adni albérletbe.
dec. 1. 14:31
37/37 A kérdező kommentje:
Nyilván az a legideálisabb, ha kettesben van egy pár és azt csinál, amit akar. De szerintem azért meg lehet azt oldani, hogy legyen együttlét a volt párommal is megoldottuk mindig. Nagy ház a szüleim a másik végében nem egy garzon lakásról beszélünk és nem a másik szobában vannak, hanem a ház másik végében és igen sokszor volt olyan, amikor leléptek itthonról. Plusz sokszor elvittem a volt páromat is hétvégére wellnessezni vagy csak simán egy szállodába és akkor 2-3 napig együtt voltunk. Nekünk ez így megfelelt és nem tinik voltunk már. De szerintem, ahogy olvasom a nők 90%ának ez nem opció már így szóval vagy várok, hogy lesz olyan nő, akinek ez így okés vagy költözök vagy maradok egyedül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!