Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elvárás manapság, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás manapság, hogy egy férfi egyedül lakjon?

Figyelt kérdés
Régen a szüleim idejében összejöttek a fiatalok és közösen építettek életet. Közös erővel vettek egy autót és közösen vették a házunkat. Manapság elvárják a nők, hogy egy húszas éveiben járó férfinak legyen lakása vagy fizessen havi 2-300ezer Ft-ot albérletre, mert ha otthon él, akkor nem állnak szóba vele. Nyilván egy saját auto manapság már nem nagy elvárás. Én a szüleimmel élek, de anyagilag független vagyok tőlük, dolgozok, van saját autóm, egy nagy kertes házban élünk hárman, ahol meg van a magánszférám is és nem szólnak bele a dolgaimba, de amikor ismerkedés során megtudják a nők egyből menekülnek. Nyilván vágyok az önálló életre, de a magányra nem. Én ezt mindig úgy képzeltem el, hogy összejövök egy nővel, rövid ideig udvarolok neki míg itthon élek, aztán összeköltözünk, ha komolyabb a dolog.

nov. 28. 21:15
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
84%

20 évestől senki nem várja el. RÉgen pedig 20 körül kötöttek házasságot az emberek, nem 30felett, mint manapság az átlag.

Mellesleg az elmúlt években jópár eskövőn voltam, mindenhol a pár együtt szerezte meg a közös otthonát családi támogatással és némi hitellel. Egy pár volt, ahol a kezdőlöket csak az egyik családtól érkezett, és az pont a menyasszony volt, utána meg már közösen fizetik a hitelt.

nov. 28. 22:05
 12/37 anonim ***** válasza:
58%

4 vagyok...attól hogy sokszor az üres lakásba érek haza még nem feltétlen vagyok magányos. Van családom és barátaim.

Saját gyereket vagy esetleg páromét előbb "elviselem", mint valakinek a szüleit.

nov. 28. 22:07
 13/37 A kérdező kommentje:
Megtudom érteni ezeket az álláspontokat is a témával kapcsolatban és persze jogos is. Kicsit kezdek belefáradni ebbe. Túlságosan erőltetem az ismerkedést, főleg online és nulla sikerrel. 10/8 nő szóba sem áll velem a maradék pedig a felsorolt okok miatt hamar ki is lép az ismerkedésből, ha egyáltalán eljutunk addig, hogy felmerüljön a téma és 5 mondatnál tovább tart a beszélgetés.
nov. 28. 22:21
 14/37 anonim ***** válasza:
65%

Nem csak ez a két opció van. Van kollégium, szobabérlés is.

Én 19 évesen költöztem koliba, 20 évesen találkoztam a párommal. Albiba közösen 22 évesen költöztünk, tavaly.

Egyébként 20 évestől senki nem vár el ilyet, de 30 évestől már azért igen. Persze nem mindegy milyen 'szerepben' élsz otthon (eltartott, eltartó, független), éltél-e valaha egyedül stb. Szerintem egyébként a barátokkal közös albi bérlés tök jó dolog. Számomra elfogadható bármilyen korosztályban. Ha nem lenne párom, én is így élnék, egyedül unalmas.

nov. 29. 00:00
 15/37 anonim ***** válasza:
63%

Ahogy neked furcsa, hogy valakinek kell magány, úgy nekem furcsa, hogy te ennyire nem szeretsz egyedül lenni. Nekem inkább ez a redflag, hogy képtelen vagy a egyedül lenni.

Amúgy írtad, hogy a nők mindig találnának kifogást arra, hogy miért nem jönnek össze veled. Nem, TE találsz kifogást arra, hogy miért nem jönnek össze veled.

Írod, hogy dehát egy idő után úgyis lesz gyerek, aki majd kicsit korlátozza a szabadságot. Hát de nem jobb előtte egy pár évig úgy élni, hogy VAN szabadságotok? Ahogy más írta, meztelenül mászkálni a hazban, akkor és ott szexelni ahol akartok...

Figyelj, ez felfogás kérdése. Te valamiért nem szeretsz egyedül lenni, emiatt nem is koltoznél külön lakásba. Oké, nincs ezzel baj! Probalj meg találni egy hasonló beállítottságú nőt vagy olyat, aki elnézi, hogy nem vagy egyedül.

Amúgy "rövid ideig udvarolsz", aztán már össze is költöztök? Azért ez gyors szerintem.

Mondom én ezeket úgy, hogy én se a lakást, se az autót nem várom el egy férfitól.

nov. 29. 00:18
 16/37 anonim ***** válasza:
74%
Engem ne a szüleihez vigyen haza. Én is külön lakok, ha meghívom magahoz kettesben vagyunk. Hasonló hasonlót keres.
nov. 29. 05:42
 17/37 anonim ***** válasza:
45%
Mert a nők bele akarnak ülni a készbe. A feminista propaganda elhitette velük, hogy ez nekik jár.
nov. 29. 07:50
 18/37 anonim ***** válasza:
48%

Az a vicc hogy manapság már az hogy különálló lakásban élsz se elég, sőt! Ez még rajtengedély szint sincs.

Nem elég hogy külön/egyedül élsz, kell az hogy SAJÁT lakás legyen, hitelmentes, lehetőleg jó környéken, újépítésű, full extrás, amivel lehet villogni.

Gagyi panelba egyik nő se jön át. Tapasztalat.

nov. 29. 07:52
 19/37 anonim ***** válasza:
67%

Én azt látom, hogy azért olyan korban, mint ahogy a szüleid összeköltöztek, azért nem várják el a nők azt, hogy egyedül éljen a férfi... illetve van az a nő, aki elvárja, de az meg az a típusú instap...a, akiért nem kellene nyáladzani. 30+-osan az egy garancia az önállóságra, hogy nem a szüleivel él vki. Persze, lehet mondani, hogy "ó, ééén, ééén aztán ollllan önálló vagyok"... de ezt hazudják azok is, akiknél még nagyon nem vágták el a köldökzsinórt. És azért egy érettebb nőnek, legalábbis a többségnek fontos lenne ismerkedésnél az, hogy a párja lelkileg egészséges legyen (és ehhez, ha tetszik, ha nem, az is hozzátartozik, hogy tudjon egyedül lenni és élni), hogy ő legyen neki az első, nem a család, hogy lehessen rá számítani mindenkor és mindenben.

Neked kell eldöntened, hogy neked az fontosabb-e, hogy a szüleiddel élj, vagy hogy legyen párkapcsolatod. Mert a leírásod alapján amúgy sem vagy extra népszerű a nők körében, és azzal, hogy elköltözöl, baromira tudnád növelni az esélyeidet.

nov. 29. 08:53
 20/37 anonim ***** válasza:
29%
Anyukad főz, mos rad? Ezt elvarnad a baratnodtol is? Gondolom meg eletedben nem csinaltad ezeket..
nov. 29. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!