Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj hogy ha hazudok a társkeresőn?
Mindig megkérdezik, hogy mamahotelben lakom-e vagy egyedül albérletben. Saját lakásom van, új építésű, nagyon jól karbantartva, kerttel, stb. Alapáron olyan 50-60 millióért megy most egy ilyen.
Na most én mindig azt hazudom, hogy mamahoteles vagyok, mert nincs pénzem új lakásra. Úgy vagyok vele, hogy ha ezek után is akar randizni akkor nem egy gold digger.
Ez jó stratégia?
A hazugság az mindig baljós.
Ehelyett kössed feltételekhez a választ! Pl. akkor mondasz magadról „gazdasági” adatokat, ha elmegy veled randizni. Előtte meg csak azt döntse el, hogy szimpatikus vagy-e, vagy sem. (Ez lenne a lényeg…)
Nézd, ha hazudsz, oda a bizalom, mert akkor mennyi mindenben hazudhatsz még címmel gondolkodik egy nő.
Onnan tudhatod, hogy nem a vagyonodra megy, ha nem a te házad, kereseted, kocsid, megtakarításod érdekli, hanem rólad kérdez. Én nekem eszembe nem jutott megkérdezni a páromat anno, hogy mije van, csak ő érdekelt.
Mindig jogod meg van hazudni. Csak, mit csinálsz akkor, ha majd az adott pillanatban jön, hogy meg kell mutatni azt és kiderül, hogy nem igaz? :)
Te tudod.
Ez nem jó stratégia, mert egyrészt nem jó ötlet hazugsággal kezdeni, másrészt meg ezzel nem csak a golddiggereket szűröd ki. Lehet valaki olyat keres, aki egyedül él és önálló, de teljesen oké lenne neki az albérlet is, nem arra megy, hogy valakinek saját lakása legyen.
Ha kérdezik, mondj csak annyit, hogy egyedül laksz és nem kell részletezni, hogy milyen lakás meg mennyit ér. Ha pedig nagyon erőlteti az elején a témát és más anyagi jellegű kérdéseket tesz fel, akkor őt már ki is szűrheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!