Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van a nők között is ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a nők között is ilyen?

Figyelt kérdés

Aki 25-30-40 éves és nincsen senkije? És a helyzet úgy áll hogy élete egyedül fog eltelni?

Veletek nőként mi a baj? Miért nem kelletek a férfiaknak?

nov. 28. 12:53
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%

Ezen mi nem érthető?

Gondolom, nem olyan ronda, hogy megdugni se akarják, de nem néz ki elég jól ennél többhöz...

Sok nő valósága ez is. Meg az is, hogy ha mégis beérik vele jobb híján kapcsolatra, abban sincs köszönet...

Csak az itteni (sikertelen) férfiak hiszik, hogy a nőknek Kánaán a társkeresés.

nov. 30. 07:55
 52/55 mikeXxX ***** válasza:
100%
51# Gondolni lehet bármire de pont ezért érdekelne a 48# válasza mert ezer más ok is lehet. Én ismerek olyat hogy mondhatni bombanő de kapcsolatra sosem kellene mert borzalmas stílusa van és ezzel nem csak én vagyok így.
nov. 30. 09:52
 53/55 anonim ***** válasza:

Megérkeztem a várva várt válasszal. Az 51-es nagyjából eltalálta. Szépnek tartanak, folyamatosan megnéznek, kapok bőven visszaigazolást, viszont nem vagyok a mai divatnak "megfelelő". Értsd, nem vagyok egy mutogatnivaló, felvágásra alkalmas insta pitsa, akinek műmelle, szája, haja, bőre van. Nem vagyok agyon sminkelve és még csak festve sincs a hajam. Nem élek a közösségi oldalakon, egy darab kép sincs rólam. Az a fajta nő vagyok, akit a férfi szívesen hazavisz anyucinak bemutatni a külsőm, viselkedésem, felfogásom, gondolkozásom miatt. Akit szívesen elvesz feleségül és csinál neki gyereket, de közben másokra, az ilyen tipik insta pitsákra nyáladzik és ha adódik lehetősége egy ilyennel lefeküdni, élni is fog vele. Viszont a külsőm olyan, aki azért strigulának, trófeának vagy otthon tartott "asszonykának" tök jó emiatt. Azért kihagyni sem szabad. :)

Kicsit kacifántos a történet, de remélem érthető.

dec. 1. 18:35
 54/55 A kérdező kommentje:

53

Küld már egy fotót! Nagyon kiváncsi vagyok!

dec. 1. 18:54
 55/55 anonim ***** válasza:

53 érthető bàr én ronda pasiként külön vilàgú vagyok szóval esélyem nincs egyetlen nőnél sem pedig nincsenek nagy igényeim.

Ez nem panasz egyébként beletörődtem sőt meg is értem miért.

dec. 3. 20:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!