Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek már olyan előzékeny urak mint a két
háború között? Vagy akár vehetjük még az 1940-es
évek végét, 50-es évek elejét? Miért akar mindenki
azonnal ágyba bújni, érzelem meg mögötte felszínes
vagy semmi?
Figyelt kérdés
Itt vagyok, 30 évesen és nem az olyan pasikákat szeretnék társamnak amilyenek most vannak,hanem igazi, valódi férfiakat akik a nagyapáink és dédpapáink voltak fiatalon. Egyszerűen a mai fiatalok között nem találok számomra megfelelőt, ha megy is valakivel az ismerkedés egy darabig, utána egy csomó dologban nem passzolunk,és kiderül,hogy az enyémtől merőben eltérő az értékrendje. Már egyáltalán nem jellemző az a férfi ideál,és stílus amiről fentebb írtam? 31 éves vagyok egyébként,és a korombeli férfiak legtöbbjét szintén gyerekesnek, élj a mának típusúnak lehet leírni, komolyan tervezni alig-alig lehet..
Itt is azt olvasom mindig, hogy nők problémás kapcsolatban vannak, panaszkodnak, hogy milyen bunkóval élnek együtt. Ha normális pasi kell, miért nem szakítanak?
Nem kellenek előzékeny pasik, nem divat.
nov. 4. 11:45
2/17 anonim válasza:
Azért nincsenek ilyen férfiak, mert olyan nők sincsenek amilyenek akkor voltak. Mindkét nemre jellemző hogy hamar ágyba bújik, és mindkét nemnél vannak kivételek. Tehát neked meg kell találnod férfiban a kivételt. A konzervatívabb szemléletű férfiak és nők leginkább vallásos helyeken találhatóak, de bárhol máshol is előfordulhatnak. Öltözéken, járáson vagy a beszéden is jól kivehető ha valaki nem a mai trendek szerint éli az életét. Szóval ha nem egy "mai" trendi csajózós pasit szeretnél akkor jobban ki kell nyitnod a szemed és tudatosabban keresgélni.
nov. 4. 11:46
3/17 A kérdező kommentje:
És ha ezt társkeresőre ki is írom,hogy konzervatívabb férfit keresek,ki fognak nevetni,vagy lesz olyan aki be akar csapni,hogy ő olyan közben meg nem?
nov. 4. 11:48
4/17 anonim válasza:
Mert már nem a 40-es években vagyunk. Amint elterjedt a fogamzásgátló és az óvszer, azon nyomban elkezdett mindenki mindenkivel dugni orrba-szájba, hiszen nem kellett megválogatni, hogy kivel fekszel le, mert nem kellett tőle gyereket szülnöd. Ha még mindig a 40-es években lennénk és nem lennének fogamzásgátlók, akkor kénytelen lenne mindenki visszafogni magát, vagy rámenne a fél élete.
nov. 4. 11:52
5/17 anonim válasza:
3
(2-es vagyok) Igen lesznek akik be akarnak csapni, de hallgass a megérzésekre és ne a tökéletest keresd, akkor kevésbé lehet félrevezetni. De egy konzervatívabb férfi például nem akar majd pár hét alatt lefektetni, tehát ha ilyen szándékot tapasztalsz, akkor tudhatod "kamukonzervatív".
Az pedig ne érdekeljen hogy sokan majd nevetnek. Neked nem sokat kell találj, hanem egy valakit. Vannak ilyen férfiak ma is, csak nem feltűnőek.
nov. 4. 11:53
6/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépeket írtál,és köszönöm szépen! Már kezdtem nagyon elkeseredni, hogy soha nem fogok ilyen férfit találni!
nov. 4. 11:55
7/17 anonim válasza:
Szívesen :)
Vagytok még ilyenek ma is, akik a hagyományos értékrend szerint képzelitek az életet. Nem mindenkinek megy a "dugjunk mindenkivel és a párunkat is cseréljük le ahogy valami nem tetszik" életmód.
nov. 4. 12:02
8/17 anonim válasza:
"ne a tökéletest keresd, akkor kevésbé lehet félrevezetni"
Pl. kérdező, vedd észre, ha ilyen finoman próbálnak manipulálni.
nov. 4. 12:07
9/17 A kérdező kommentje:
szió! köszönöm szépen,ezeket az abszolút kedves,pozitív megnyilvánulásokat! szebbé tetted a napomat.
nov. 4. 12:08
10/17 anonim válasza:
Kérdező, a konzervatívval az a baj, hogy nem csak erre értik. Én is olyan pasit keresek, aki nem akar azonnal szexelni, de konzervatív lehet fideszes, lehet tradicionális, ezeket meg nem akarom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!