Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsenek már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek már olyan előzékeny urak mint a két háború között? Vagy akár vehetjük még az 1940-es évek végét, 50-es évek elejét? Miért akar mindenki azonnal ágyba bújni, érzelem meg mögötte felszínes vagy semmi?

Figyelt kérdés
Itt vagyok, 30 évesen és nem az olyan pasikákat szeretnék társamnak amilyenek most vannak,hanem igazi, valódi férfiakat akik a nagyapáink és dédpapáink voltak fiatalon. Egyszerűen a mai fiatalok között nem találok számomra megfelelőt, ha megy is valakivel az ismerkedés egy darabig, utána egy csomó dologban nem passzolunk,és kiderül,hogy az enyémtől merőben eltérő az értékrendje. Már egyáltalán nem jellemző az a férfi ideál,és stílus amiről fentebb írtam? 31 éves vagyok egyébként,és a korombeli férfiak legtöbbjét szintén gyerekesnek, élj a mának típusúnak lehet leírni, komolyan tervezni alig-alig lehet..
nov. 4. 11:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

Leírták, lényeg a fogamzásgátlók megjelenése, az tette lehetővé a szexuális forradalmat, mert nem kellett annyira tartani a nemkívánt terhességtől. Amúgy meg nem kell idealizálni sem a múltat, az ilyen udvarlási etikett, amiket filmekben mutatnak a felsőbb rétegekben volt jellemző, a cselédlányokkal nem finomkodtak annyit meg a nők jelentős része kiszolgáltatott helyzetben volt, ezért ragadtak benne bántalmazó házasságban vagy rosszabb esetben a testükből éltek.

Szerintem meg a mai világban is sokan vannak olyanok, akik nem akarnak egyből szexelni, hanem kicsit meg akarják ismerni egymást előtte, csak nehezebben merik felvállalni a másik előtt. Most, ha mondjuk én ezt mondom egy nőnek, aki mondjuk nem vallásos vagy nem olyan közegből jön, ahol ez nem szokatlan, akkor arra számítok, hogy az lesz a reakciója, hogy biztos azért nem akarok lefeküdni vele, mert félek a testiségtől, nem tudok teljesíteni, nem vagyok férfias, stb.

nov. 4. 12:30
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

"biztos azért nem akarok lefeküdni vele, mert félek a testiségtől"

Miért lenne baj, ha félsz egy idegennel intim dolgot csinálni? Aki nem fél, az sztem nem normális.

nov. 4. 12:36
 13/17 anonim ***** válasza:
7%
Amire vágysz, az sosem létezett. Egy idealizált fantázia az egész.
nov. 4. 12:54
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Normális helyen, közegben kell ismerkedni. (És nem "fideszes" közegben, mert ptt pont, hogy nem ez a norma, ahogy láthatjuk...)

Én találtam ilyen férfit, párom nem akart egyből lefektetni, ahogy megismerkedtünk. Emellett az értelmi és érzelmi intelligenciája is teljesen rendben van. 8 éve vagyunk együtt.

nov. 4. 12:58
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Én magukat rendes, okos, konzervatív nőket ismerek, akiknél a legfontosabb a kemény, vastag dákó, enélkül szóba se állnak veled.
nov. 4. 13:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Konzervatív vagyok. Mondjuk nem is kapkodtak túlzottan utánam a nők: volt három, aki hajtott rám, de nem volt match sajnos, meg nem is voltam épp jó állapotban. Amúgy nagyjából ők is azok voltak, az egyik határozottan, sajnáltam is a dolgot. Szerintem megérezték rajtam, hogy konzervatív vagyok, mondjuk nem nagy kunszt azért, néhány megnyilvánulásból simán lejön.

Lényeg, hogy azért vannak még ilyen férfak. Mondjuk nem fognak harsogni a villamoson, szóval nehéz a helyzet, de szerintem ez a nőkkel is így van.

F

nov. 4. 18:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
17. Én is konzervatív vagyok, állandóan csak problémáim voltak vele a nőknél. Én ilyen vagyok. A mai világ olyan pasiknak áll, akik gondolkodás nélkül elveszik azt amit akarnak, ők nem akarnak különösebben ismerkedni, hódítani, udvarolni. Egyébként azt vettem észre, hogy a nők részéről sincs már igény az ilyesmire, a nőket sem izgatja a pasi személyisége, a lényeg hogy csak azt érezzék hogy meg akarja dugni őt, legyen méretes a szerszám. A nőknél innen indul az ismerkedés. Meg hogy a pasi minden nap teperje le őket. Ez a beugró! Ha te mint férfi időt adsz az ismerkedésnek, meg akarod előtte mélyebben ismerni a nő lényét, lelkét, akkor totál h*lyének néznek, esetleg asszexuálisnak, impotensnek.
nov. 4. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!