Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én fiúként képes vagyok erre, akkor a mai lányok miért nem?
Egy olyan lányra vágyom, akinek a jellemébe lehet beleszeretni sé nem a külsejébe. Már teljesen kiábrándultam a lányokból, mert bár szépek külsőre, jellemre mégsem találom meg bennük azt, amitől beléjük lehetne szeretni. De én úgy látom a lányok csak a külsőt nézik. Ma is két lány írt rám, mert bejöttem neki külsőre, de az nem is érdekli őket milyen vagyok, annyira felszínesek. CSak a külsőm miatt akarnak engem. Miért nincs olyan lány, aki szintén úgy gondolkozik, mint én és úgy választ párt, hogy nem a külsőt nézi, hanem a jellemet?
Nekem többet érne egy kevésbé szép lány, angyali, szeretnivaló jellemmel, mint egy szép, de érzéketlen, szívtelen jellemmel. Szomorúan tapasztalom, hogy most a lányok, akiknek bejövök, tényleg mind csak külsőre okésak, de jellemre nem tudnám sezretni őket. Hiányzik belőlük a szív, mintha mind csak a média által felszínesre és érzéketlen lenne nevelve.
szeretem az ilyen "én vagyok a különleges valaki sírok mert a többiek sz.rok" kérdéseket...
igen, a világ erkölcsi értékrendje sokat változott. igen, sok lány és sok fiú csak ak ülsőt nézi. De nem mindegyik. és bár z arányok tényleg eltorzultak, de alapvetően szerintem szükség is van erre a "rangsorolásra". így majd megtalálod (ha nehezen is) azt, akinek passzol az értkrendje a tiédhez, és az a lány számodra tényleg különleges lesz. gondolod el, ha mindegyik jó lenne mekkora dilemmába kerülnénk
Azért mert valaki elég jóképű/szép, és csak a jót mutatja magából a világ felé, attól még lehet, hogy legbelül szomorú mint a veszedelem. Ezen azért gondolkozz el.
De amúgy mit vártál, lányok kiknél kezdenek, ha nem azoknál akik elég jól néznek ki. Utána lehet ismerkedni, hogy megtudja milyen vagy belülről. Külső megfog, belső megtart.
+Úgy gondolom, ez picit önfényezés a részedről, talán úgy gondolod, hogy te csinálod helyesen. Ebben sem vagyok biztos.
Olyan lányt nem találsz akinek egyáltalán nem számít a külső. Ismered a mondást... Megtetszik valaki, megismered és eldöntöd, hogy összeilletek-e. Nem az jelenti, hogy a külső miatt érdekel, de az kelti fel az érdeklődést.
21/N
Nekem:
Külső: max 50%
Belső: max 50%
Ha megvan összesen a 75%, akkor jöhet
15/L
Ömm, igen. "A külső megfog, a belső megtart." Most mondd őszintén, hogy ha odamész valakihez, nem olyant szólítasz le, aki tetszik neked... Azután, ha jobban megismertétek egymást, megmutatkozik a belső is. És akkor döntöd el, hogy vele szeretnél-e maradni, vagy nem.
Egyébként ez a kiábrándulós mondat tényleg nagyon durva volt... :DD Ugye ezt te sem így gondoltad?! :)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!