Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én fiúként képes vagyok erre, akkor a mai lányok miért nem?
Egy olyan lányra vágyom, akinek a jellemébe lehet beleszeretni sé nem a külsejébe. Már teljesen kiábrándultam a lányokból, mert bár szépek külsőre, jellemre mégsem találom meg bennük azt, amitől beléjük lehetne szeretni. De én úgy látom a lányok csak a külsőt nézik. Ma is két lány írt rám, mert bejöttem neki külsőre, de az nem is érdekli őket milyen vagyok, annyira felszínesek. CSak a külsőm miatt akarnak engem. Miért nincs olyan lány, aki szintén úgy gondolkozik, mint én és úgy választ párt, hogy nem a külsőt nézi, hanem a jellemet?
Nekem többet érne egy kevésbé szép lány, angyali, szeretnivaló jellemmel, mint egy szép, de érzéketlen, szívtelen jellemmel. Szomorúan tapasztalom, hogy most a lányok, akiknek bejövök, tényleg mind csak külsőre okésak, de jellemre nem tudnám sezretni őket. Hiányzik belőlük a szív, mintha mind csak a média által felszínesre és érzéketlen lenne nevelve.
Én lány vagyok, és a többiek miatt vagyok elkeseredve.Én is teljesen fel vagyok háborodva, volt hogy egy este még sírtam is...de persze nem azért mint te.Azért, mert én meg ugye barátokat keresnék, de egyszerűen ki nem állhatom a legtöbb korombelit:( Ez, hogy a média az Isten!Csak olyan legyél, csak azt szeresd, ami menő mert ha nem,magányra vagy ítélve :/
Vannak még olyan lányok, akik álomszépek és rendesek is.Csak ritkák.Vannak átlagosak csajok, akik csöndesek és nehezen nyílnak meg,de belül nagy eséllyel szeretni valóak.És nem meglepő módon, a csúnyácskább, egyedi stílusú lányok közt van a legtöbb kedves,jólelkű aki bár külsőre lehet hogy ducibb van nem olyan szép,de belül az összes médiaklónt felülmúlja.
Én személy szerint a második kategóriába tartozom.
14l
Osztom az előző véleményét. Körülöttem is egyre több az ilyen. Még barátnőm (akit elég rég óta ismerek) is kezd ilyenné válni a többiek hatására. Lassan már én is egyedül maradok, de könnyeket nem érdemes ilyenekre pazarolni. Te se tedd, kedves utolsó! :)
A kérdésre válaszolva, biztosan van valahol egy olyan lány, aki megfelel az elvárásaidnak, csak lehet nem pont ott, ahol keresed. Mindenesetre sok sikert! :)
13/L
Férfi vagyok. Léteznek normális lányok.
Engem az zavar, hogy az oldalon kiírt kérdéseknek egy nagy százaléka egy általánosítással kezd. "A mai lányok".
Kellene egy nevelde erre az oldalra is, ami felvilágosít arról, hogy az általánosítás egyszerűen csak szűklátókörűség. Ha rendes országszintű felmérést végeztél a dologról, akkor rendben van, egyébként meg csak a te benyomásod arról, hogy a dolgok hogy vannak, és nem egy tény.
Keresni kell őket. Kitartás. Nem mindenki lett rosszul nevelve, hál istennek.
És ezt úgy mondom, hogy rengeteg csalódás ért ilyen téren.
De tudom, hogy ettől még nem az az igaz, hogy "minden nő ilyen vagy olyan".
De! Ha azért írtad ki a kérdést, hogy gőzt eressz le, mert eleged van éppen, akkor megértelek. Ha tényleges választ akarsz, akkor a kérdés eleve rossz.
Én a mostani barátommal úgy jöttem össze, hogy nem tetszik. Ha akarná, se lehetne semmi.
Beszélgettünk-beszélgettünk, és egyszer csak beleszerettem. Nem a külsejébe.
Voltam már szerelmes rajta kívül kb 3 olyan srácba akinek a külseje abszolút nem fogott meg. Mióta így "idősebb" vagyok ,már ha lehet így mondani gimnazista másodikosként.., azóta belső alapján ítélek. Külső nem számít.:))
Szóval ne aggódj, még nem haltak ki az ilyen lányok, csupán idő kérdése, és felbukkan egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!