Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a nők között is ilyen?
Aki 25-30-40 éves és nincsen senkije? És a helyzet úgy áll hogy élete egyedül fog eltelni?
Veletek nőként mi a baj? Miért nem kelletek a férfiaknak?
30
Tilda Swinton sem gáz. Nézd meg ahol normális hosszú haja volt és nem 60 akárhány évesen. A rövid hajasak azok valóban előnytelenek neki nagyon.
37-el egyet kell értenem. Ha férfiról, ha nőről van szó igazán nagyon sokat számít az első benyomás minden ponton az életben. Senki sem szeretne olyan emberrel együtt dolgozni, barátkozni, vagy párkapcsolatban lenni aki undok.
Természetesen az első benyomás amely negatív lehet pozitív, de ahhoz idő kell, hogy valakiről megváltoztassuk a véleményünket.
Nekem gimiben volt egy osztálytársam akit első látásra nem bírtam pedig nem volt csúnyácska, egyszerűen taszított. Nyilvánvalóan mivel osztálytársak voltunk jobban megismertem és habár barátnők sosem voltunk elismertem magamban, hogy tévedtem mert nagyon helyes, humoros volt.
Egyetemen pedig nagyon megtetszett egy fiú, egy ideig szemezgettünk majd hozzám jött beszélgetni, de nagyon magas lóról beszélt hozzám, később kiderült hogy az egyetem Casanovája úgyhogy nem kapott tőlem több lehetőséget hiába jött be külsőre.
Összegezve: fontos a külső nyilván, de a belső amit az ember nem sokáig tud megjátszani szintén számít.
Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a kisugárzásunk, milyen a tekintetünk, mosolyunk, testtartásunk, testbeszédünk.
Természetesen lehet, hogy valakivel úgymond tökéletes párban lehetünk valakivel, de mégse jön össze bár pozitív az első meg a huszadik benyomás is. Talán azon csúszik el, hogy az illata nem tetszik meg (mindenkinek van sajátos illata), vagy a hangja.
De akkor is nagyban meghatározza az ismerkedés menetét, sőt, hogy egyáltalán lesz-e randi, hogy mit mutatunk kifelé.
Tehát ha valaki alapjáraton úgy áll az egészhez, hogy ugyan kinek kellenék, kegyetlenül ronda vagyok, semmi szerethető nincs bennem az nem fog labdába rúgni, vagy nem sokáig mert az önbecsülés hiánya miatt tönkremegy az ismerkedés, kapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!