Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság hol lehet 30-40 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság hol lehet 30-40 év között ismerkedni a neten ?

Figyelt kérdés

Sose volt gondom a társkereséssel de most küzdök mivel nem járok szorakozniígy elég nehéz.

Van bevált ötlet ??

(Komoly erdekel csak)

tegnapelőtt 14:20
1 2
 1/11 anonim válasza:
51%

A neten akarsz ismerkedni?

Akkor inkább járjál szórakozni.

tegnapelőtt 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval. Még a szórakozóhely is jobb a netes társkeresőknél. Sokat csökkent a színvonal.
tegnapelőtt 15:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Én 30-as nőként a szintén 30-as páromat a Bumble-ön ismertem meg, de még abból az időszakból, amikor a nőknek kellett először írniuk a férfiaknak matchelés után. Elég szigorúan válogattam, szerintem értelmes szempontok alapján (szóval nem kocsi + izom, hanem legyen hasonló az értékrendünk, "vallásunk" vagyis esetemben nem vallás stb.), de így is azért találtam napi pár szóba jöhető profilt, értelmes embereket.
tegnapelőtt 15:47
 4/11 A kérdező kommentje:
#3 fizetős az oldal ?
tegnapelőtt 15:54
 5/11 anonim ***** válasza:
4: Alapvetően nem az. Egyikünk sem fizetett érte. Aki akar pluszokat (pl. match nélkül ráírni emberekre, superlike-olni, meg látni azt előre, ki húzott jobbra), az fizethet, de nem kötelező.
tegnapelőtt 15:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
tegnapelőtt 16:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Pl. itt. Néha akad 1-1 normális személy itt, akivel lehet beszélgetni. (F42)
tegnapelőtt 17:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem jött be a netes társkeresés, vannak haverjaim, akiknek vannak ott sikereik, de nagyon felszínes szerintem.

Élőben olyan helyre érdemes menni, ahol jól érzed magad és vannak szinglik, érted, most hiába mondom neked menj táncra, mert ha nem szereted, csak a csajozásért mész, akkor nem lesz nagy sikerélmény. Nem mindegy persze hol laksz, mik a lehetőségeid, milyen programok vannak a közeledben, de nem kevesen keresnek társat 30-40 közt, nem vagy egyedül.

tegnapelőtt 18:02
 9/11 anonim válasza:
Tinder
tegnapelőtt 22:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Itt talan
tegnap 04:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!