Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék ismerkedni manapság?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni manapság?

Figyelt kérdés

Az utóbbi idők után eléggé kedvtelen, hangulat ingadozásim voltak a negatív történések miatt. Kiábrándító dolog számomra hogy nagyon nehéz egy ideális párt találni. Kissé introvertált vagyok, ha tudok sokat segítek problémákon lelkiekben, sajnos sokan vissza élnek ezzel a lehetőséggel és csak addig vagyok megfelelő számukra amíg lelki gondjuk. Magyarán egy szemetes zsák. Nem tudom mi tévő legyek, nem régebbin voltam egy közeli rendezvényen láttam már ott is hogy figyelget egy személy haza felé tartva viszont egy zugból majd nem megtámadtak és véleményeket alkottak rólam:"Állj meg, nagyon bejössz". Mondanon sem kell azonnal léptem gyorsabban hogy biztonságban haza érjek. Mert lassan de elkeztek követni ahogy elértem a sarokig ott már nem láttak és szerencsére haza értem időben. Nem tudom de ezen legalább 2 napig töprengtem mégis miért pont velem történnek ezek a dolgok? Nincs lehetőségem sehol ismerkedni. Gondoltam hogy a szórakozóhelyek nem a legjobbak de azért bíztam benne. Én nem szoktam senkit sérteni, bántani sosem nem értem miért pont velem történnek meg ez az események. Hol tudnék ismerkedni szerintetek? Mert már próbáltam mindent. De ha beszéltem is pl itt 3 nap múlva eltűntek én meg nem fogok nyomúlni mivel a férfinak kellene a lépéseket megetenni. Iskola kilőve mivel nincsenek fiúk. Szakkör is mivel már ismerem őket nagyon rég. Újba nem kezdek mivel ezeket a hobbikat szerettem amiket teszek. Valaki tudna pár tanácsot adni hol lehetne? Elég rossz már egyedül szinte nincs akivel beszélgessek.

17/L

2021. jún. 25. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
19%
Nos. Tudom mi a probléma nálad. Privátba ezt esetleg átbeszélhetnénk. 22f. Írok neked.
2021. jún. 26. 08:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom hogy hiányzik a farkad a vaginájából, és ezt orvosolni szeretnéd? Vagy ugyanez cukormáz köntörfallal tálalva?

2021. jún. 26. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

egy nagyon fontos: itt minden csavo luzer ezekkel ne foglalkozz

de amugy aterzem amit irsz, nemsokara regisztralhatsz tarskeresokre, es ott aokan fognak keresni hidd el. 19/L

2021. jún. 26. 12:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó:igen sajnos tudom itt milyen emberek vannak. Majd jövőre megpróbálkozom a társkeresővel nem hinném hogy ott lesz a legjobb egy próbát majd megér. Most egyenlőre maradok annál hogy teszem végzem a dolgaim aztán ahogy az élet sodor.
2021. jún. 26. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszi 3-as a bizalomépítést 😂
2021. jún. 26. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!