Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Manapság hol lehet ismerkedni...

Manapság hol lehet ismerkedni osztályon kívül?

Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok és nem úgy gondolom hogy barátnő szempontjából ismerkedni hanem úgy általánosan, hogy nagyobb legyen az ismerősi köröm, mert most kb csak az osztályban lévőket ismerem és mást senkit, nem vicc... SENKI mást. Éppen ezért senki nem hívogat nagyon semerre, ezért az egész nyarat itthon töltöttem (megint...), mert az osztályból vannak barátaim, de ők nem hívnak nagyon semerre, ha meg igen akkor nem olyan helyre ahol lehetne megismerni más embereket is, esetleg az ő más barátjaikat. Szóval ezek után kérdezem hogy... hol lehetséges az ilyen? Csak a discoban? Mert bunkókat meg nem nagyon szeretnék megismerni, nyilván nem mindenki az ott, tudom, de akkor is ... Amúgy meg: gitározom, érdekel a zene ha ez segít valamennyit... Nem tudom mit csináljak, ebből az ördögi körből már sose fogok kiszakadni :P? Minden haveromnak ilyen sok ismerőse van pl. Facebookon is, nekem meg össz vissz kb 30... Légyszi segítsetek !
2010. aug. 19. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
hol laksz?:D
2010. aug. 19. 21:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Pesttől kb 1 órányira.
2010. aug. 19. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

éértem,hát amúgy nem tudom..

én koncerteken mindig megszoktam ismerni embereket,gyakoriról is ismeretem már meg párat xd

2010. aug. 19. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
járj kocsmázni
2010. aug. 19. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk.. a többi osztályban?
2010. aug. 19. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Járj nyitott szemmel. Az iskoládban nincsenek filmklubok, szakkörök, táborok, programszervezések?

Ha van, mindenképpen menj el. Ott könnyebb ismerkedni. Még ha te nehezen is szólítasz meg valakit, egy szakkörön könnyebben megy, téged is megszólíthatnak.

Egy film után megkérdezheted, hogy tetszett, mit gondolnak arról, amikor...

Aztán te is ajánlhatsz programokat. Hívd össze a barátaidat, szervezz osztályprogramot.

Keress

2010. aug. 20. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!