Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság hol lehet ismerkedni társkereső appokon kívül?
Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok, egyetemista. Egy jó ideje (mióta a gimit elhagytam) csak különböző appokon ismerkedek. Voltak is belőle hosszabb-rövidebb románcaim. Alapvetően úgy gondolom, hogy nem nézek ki rosszul (sok ilyen megjegyzést kapok és a matcheim számai is talán ezt igazolják) , rendszeresen edzek és magamra igényes vagyok normális keretek között, illetve beszélgetni is már jól eltudok idegenekkel (erre mondjuk jók a tinder randik :)). Azonban mégis úgy gondolom ,hogy úgymond a való életben lenne az igazi az ismerkedés. Ezt az egész tinderezős dolgot túl felszínesnek érzem és sok értekes embert nem veszünk figyelembe a túl sok folyamatos potenciális partner megjelenése miatt (ezt magamon is észrevettem sajnos). Szórakozóhelyek lehetnének erre még alkalmasak de az nem az én világom és általában ott nem is azok a lányok vannak akiket inkább keresnék (persze tudom vannak kivételek). Esetleg az utcán leszólítás egy opció de arra mondjuk még nem volt soha bátorságom, bár lehetőség arra is ritka , mindenki rohan vagy a telóját bámulja. Kíváncsi lennék a véleményeitekre, tapasztalataitokra. Illetve cáfoljatok meg nyugodtan.2022. szept. 20. 22:14
1/13 anonim válasza:
élőben: sportegyesület, baráti kör stb.
2/13 A kérdező kommentje:
Sportegyesület? Focizni és edzeni tudok/szoktam. Milyen sportág lenne erre az ideális?
2022. szept. 20. 22:33
3/13 anonim válasza:
Manapság már nincsenek baráti társaságok, az embereknek nincsenek ismerősei, osztálytársai, iskolatársai, nincs hobbija senkinek, amelynek révén megismerkedhet más emberekkel?
4/13 anonim válasza:
Ha két ismerős egymással van akkor is mindegyik a saját telefonját nyomogatja.
5/13 anonim válasza:
Nem tudom mennyire van ritmusérzéked, de a tánc egy elég jó sport ismerkedéshez.
6/13 anonim válasza:
Amúgy az utcán leszólítás egy nagyon jó dolog, velem történt ilyen és el nem tudom mondani mennyire jól esett, utána egy hétig folyamat mosolyogtam :D
7/13 anonim válasza:
6-os, akkor is működik az utcán leszólítás, ha a férfi nem néz ki jól? Na ugye hogy nem. ;)
8/13 anonim válasza:
#7-es
Elárulom a férfi aki leszólított abszolút nem tartozott abba a kategóriába amit én jól kinézőnek tekintettem volna, de mégis jól esett.
Az meg, hogy kinéz ki jól, ki nem valaki számára, amíg nem kérdezi, meg nem próbálja, addig nem fog semmire sem jutni.
9/13 anonim válasza:
Erre nehéz válaszolni,manapság már nagyon nehéz ismerkedni bárhol légy. Nálam a net az katasztrófa volt én 1 hét után töröltem is magam. Mondjuk én lány vagyok,lehet ezért is nehezebb mert rengeteg a perverz,bűnöző,primitív semmit mondó ember,a társkereső 70% ilyenekkel van tele,nem gondolják komolyan. Véleményeim szerint sem a legjobb ötlet egy fiatalnak a társkeresőn ismerkedni. Szórakozóhelyeken is voltam,próbáltam,de a fele oda sem jött, aki oda jött is vagy részeg volt, vagy kábítószeres a legalja félékhez tartozott,akiktől jobb tartózkodni.Tehát nálam az sem volt nyerő,így meg nincs értelme oda menni sem. Máshol meg nem volt lehetőségem,persze voltam melózni diákmunkán ott lett volna aki nekem bejött volna,de hiába ha ő észre sem vett,vagy nem viszonozta. Így annál maradtam hogy majd ahogyan a sors dönt,egy idő után úgyis összesodor az élet valakivel,addig meg elvagyok egyedül,olvasok,tanulok,végzem a dolgaim. Neked is azt tudom mondani bízd a sorsra,minél jobban erőltetted annál rosszabb.
10/13 anonim válasza:
#9 azért a sorsra bízni elég veszélyes, mert jó esély van rá, hogy akkor semmi nem jön össze. Persze erőltetni sem szabad, mert az is csak ront a helyzeten. Inkább próbáljatok ismerkedni, de nem átesni a ló túloldalára. Nekem így volt a legnagyobb szerencsém.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!