Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság hol lehet ismerkedni társkereső appokon kívül?
A szomorú igazság az, hogy nincsenek. Na nem mindenki van ilyen helyzetben, de nagyon sokan. Én pl. a koronavírus járvány alatt elvégeztem az egyetemet, de közben a lezárások miatt nem tudtam ismerkedni + a meglévő ismeretségeim is elsorvadtak. A nulláról próbálok építkezni, jellemzően neten ismerked(t)em - ezidáig. Most szünetet tartok, mert kicsit belefáradtam.
Nehogy azt higyjétek amúgy, hogy ha az ember fia vadidegenként elmegy egy összeszokott társaságba, csak úgy befogadják...
Én eljártam már táncolni, kung fu edzésre, túrázni, társasjátékos eseményekre, koncertekre, nyelvtanfolyamokra, gimiben faktokra, ismerkedős/beszélgetős rendezvényekre stb, de sehol sem voltak túlzottan nyitottak az emberek...
És itt vannak a források, hogy a kérdező problémája nem egyedi:
https://www.youtube.com/watch?v=I9hJ_Rux9y0&ab_channel=Kurzg..
https://www.youtube.com/watch?v=Mc47CMImA8E&ab_channel=Whati..
Azóta most újra van egy lány az életemben másfél hónapja nagyjából, de lehet végül ő is lehet csak egy lesz a tinderes parnereim közül. Természetesen tinderről az ismeretség.
Néhányan írtátok a baráti társaságot. Ebben az utolsóval kell egyetértenem. Van kialakult baráti társaságom ahol viszont gyakorlatilag fixek az emberek. Új emberek nem csatlakoznak be hozzánk és új lányok sem, hogy esetleg onnan lehetne ismerkedni. Lehet ez csak az én baráti társaságom de úgy látom, hogy ez általában így van. Ki vannak alakulva ezek a baráti körök, kívülállóként nem nagyon lehet ezekhez becsatlakozni. Valóban kézenfekvő tippnek tűnik ez, de a valóságban nem olyan sok társaságban opció ez szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!