Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatban levő lány vagyok , és barátommal elég sokat veszekedünk sajnos. Ő játssza el az áldozatot, miközbe minden veszekedést ő uszított. Tegnap este legjobb barátnőm küldött egy képernyőfotót, hogy hallod ez nem a pasid? És igen, ő volt. Threadsen megtaláltuk a profilját, ahol majdnem minden nap posztolt magáról egy félmeztelen edzős képet. És én erről semmit se tudtam. Gondolkozok a szakításon, de nem csak emiatt hanem a viták miatt is .

jan. 30. 06:00
A kérdező szavazást indított:
Szakítanod kéne vele
Ne szakíts emiatt
21 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

1. A távkapcsolat nem kapcsolat. Legfeljebb képzeld kapcsolatról való levelezés.

2. Oda posztolja saját magát, ahova akarja. Miért kérne tőled engedélyt?

3. Ha virtuálisan sincs egyetértés, akkor, ha valóságos lenne, még többet veszekednétek.

4. Mindketten egy képzelt személyt akartok magatoknak, s ha nem olyan a másik megnyilvánulása, akkor virtuálisan is farigcsálni akartok rajta.

Ez egy beteges virtuális lekötöttség, ami elvon benneteket ( legalábbis téged biztos) a valóságosan megélt élettől, lehetséges, egészséges lelki-szellemi kapcsolat kialakításától.

Szállj ki ebből, mert a jelek szerint már nagyon beletekeredtél ebbe a képzelt helyzetbe. Ez mentálisan és lelkileg is nagyon veszélyes

jan. 30. 07:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
1 es nagyon jol leirta. Nincs mit hozzafüzni.
jan. 30. 07:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Távkapcsolat: néha összejárunk dugni, de azért úgy kezelem, mintha a párom lenne, akit mellesleg irányítani akarok, holott semmi közöm hozzá.

Lényegében ennyi. A távkapcsolat az NEM kapcsolat.

jan. 30. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
A viták miatt érthetőek a szakítással kapcsolatos gondolataid, a képek miatt már kevésbé.
jan. 30. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Hagyd már a fenébe ezt ah idiótát
jan. 31. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!