Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan vagyok kiakadva a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok kiakadva a barátnőmre?

Figyelt kérdés

Mesélte, hogy mennyire közel van ahhoz, hogy lefeküdjön a barátjával akivel kb. 2 hónapja van együtt, de az hagyján, de ez a barátnőm 15 éves még csak…

S mikor mesélte, hogy már majdnem berakta meg ilyenek akkor nagyon ideges lettem, s még most is ezen görcsölök.

Mondta, hogy volt már mikor kinyalta stb. annak sem örvendtem de ok.

Viszont most, hogy ezt is mondta konkrét nem tudok szóba állni vele.

Nem akarom megbánja a dolgot, mellesleg nagyon korainak tartom ezt a számára úgy, hogy a palija lassan már 18 lesz, meg amúgy is.

Jogosan rágtam be ezen? Vagy felesleges? Tudom, hogy nem az én dolgom meg ilyenek, de akkor is úgy gondolom nem az eszükkel gondolkoznak ilyenkor.

Főleg a srác, aki biztos csak a f.szával tud ilyenkor.

Én 18L.

2023. ápr. 30. 05:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%
Egyáltalán nem csodálkozom hogy már dugni akar sajnos a mostani fiatalok nagyon korán túl vannak rajta
2023. ápr. 30. 06:43
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem egy 15 éves lányt, ha késznek érzi magát, nyugodtan kisérletezzen!

Nyilván nem kellene elsietni a behatolást, de teljesen természetes hogy kívánják egymást.

Szóval teljesen feleslegesen mérgelődsz ezen, főleg hogy ők élvezik egymás társaságát.

Inkább arra figyelj hogy támogasd a barátnőd, ha kérdése van akkor próbálj segíteni neki.

2023. ápr. 30. 06:54
 3/21 anonim ***** válasza:
81%
És neked mégis mi a bajod vele? Majd a saját kapcsolatodban akkor fekszel le a sráccal amikor akarsz. De ha így gondolkodsz akkor ne várd el, hogy 3-4 hónapnál tovább vár akár egy is.
2023. ápr. 30. 07:34
 4/21 anonim ***** válasza:
88%

Hogyan lehet ezért berágni valakire? Ilyen helyzetben az aggódás az egyetlen lehetséges negatív érzelem, ez viszont ìgy eléggé irigységnek hangzik.

Ha volt már nyalás, meg hasonlók, az azt jelenti, hogy a srác lassan vezeti fel a dolgot, ami a lehető legjobb. Ha pedig ismeri a szex kockázatait, akkor nincs miért aggódni.

2023. ápr. 30. 07:36
 5/21 anonim ***** válasza:
80%

Már ne is haragudj, nem rosszindalatból mondom, de nekem valamiért az az érzésem, hogy azért vagy ezen fen akadva, mert nem éltél még nemi életett (tehát ha én 18 évesen még nem csináltam, akkor hogy lehet az hogy a 15 éves barátnőm már igen). De javíts ki ha tévedek.

Én személy szerint eléggé unom már, hogy a szexualitást úgy adják elő a lányoknak mint valami ördögtől való, veszélyes dolgot, amitől félni kell és/vagy nem szabad rá vágyni.

2023. ápr. 30. 08:48
 6/21 anonim ***** válasza:
67%
A probléma veled van. 30/F
2023. ápr. 30. 09:17
 7/21 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem jogos kiakadás, legalábbis a leírtak alapján nem.
2023. ápr. 30. 12:40
 8/21 anonim ***** válasza:
34%
nyomjátok hármasban
2023. ápr. 30. 13:23
 9/21 anonim ***** válasza:
82%
Én azt nem értem, hogy minek beszél ilyen témáról, senkinek semmi köze :D
2023. ápr. 30. 14:10
 10/21 anonim ***** válasza:
29%
Sajnos ezek ilyen kis ribik már... Nem tudsz mit tenni. De hát nagyon sokan azok voltak már kvázi tíz éve is... Emlékszem, volt egy haverom, gyúrós, jóképű félcigány-gyerek, elég jó dumával, egy kis költői vénával, és 17 évesen mutatta, hogy durván, egy év alatt, 180 tizenéves lányról szerzett be meztelen képet... 180 tizenéves lányról!!! És nem kamu, konkrétan volt egy mappája, tele csajokkal... Volt 12 éves is.
2023. ápr. 30. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!