Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan vagyok kiakadva a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok kiakadva a barátnőmre?

Figyelt kérdés

Mesélte, hogy mennyire közel van ahhoz, hogy lefeküdjön a barátjával akivel kb. 2 hónapja van együtt, de az hagyján, de ez a barátnőm 15 éves még csak…

S mikor mesélte, hogy már majdnem berakta meg ilyenek akkor nagyon ideges lettem, s még most is ezen görcsölök.

Mondta, hogy volt már mikor kinyalta stb. annak sem örvendtem de ok.

Viszont most, hogy ezt is mondta konkrét nem tudok szóba állni vele.

Nem akarom megbánja a dolgot, mellesleg nagyon korainak tartom ezt a számára úgy, hogy a palija lassan már 18 lesz, meg amúgy is.

Jogosan rágtam be ezen? Vagy felesleges? Tudom, hogy nem az én dolgom meg ilyenek, de akkor is úgy gondolom nem az eszükkel gondolkoznak ilyenkor.

Főleg a srác, aki biztos csak a f.szával tud ilyenkor.

Én 18L.

2023. ápr. 30. 05:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
94%
#17 neked mi bajod van? Egy lány azért k.rva, mert 15 évesen szeretné felfedezni a szexualitását? Hát már bocs, de te ismered egyáltalán ennek a szónak a fogalmát? Teljesen normális, ha valakit 15 évesen foglalkoztatnak az ilyen dolgok, legyen az fiú, vagy éppen lány. Miért, a lányoknak nem lehetnek ilyen gondolataik sem? Amúgy meg itt szó nem volt képküldözgetésről, azt te hoztad fel, de ha már itt tartunk a lányok és a fiúk közül a fiúk küldenek többségben (kéretlen) képet a nemiszervükről. Erről ennyit.
2023. máj. 1. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!