Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kiszemeltem rámozdult a legjobb barátnőmre?
Sok hal van a tengerben stb stb klisés szöveg...
Mondtad neki, hogy tetszik, vagy küldtél *jeleket*?
Mondjuk egy "aztarohadtmilyenseggedvantecceszxd" dobj a srácnak :D
VAGY mondd meg a barátnődnek, hogy noszogassa feléd a beszédet. Pl. "Amúgy mi a véleményed XY-ról? MERT TÖKRE BEJÖSSZ NEKI EH" (az EH fontos).
Tudom, tudom ne is mondd, tökéletes válaszokat adok.
Szerintem még ne hagyd a srácot, csak próbáld ki, hogy milyen ha te is bunkó/flegma vagy vele. Ha egy baráti társaságban vagytok akkor oltsd be a haverjai előtt, akkor garantálom hogy észrevesz.
Mert te ott vagy neki, szinte futsz utána, és biztos vagyok benne hogy fel fog neki tűnni, hogy megváltoztál, és hiányozni fog neki az a figyelem amit tőled kapott.
...asszem...
Őszintén, én a helyedben hagynám. Ott bukik az egész,hogy a barátnődnek írogat viszont neked soha. És ha te veszed is a fáradtságot és érdeklődsz utána, akkoris bunkó.
Ezt nem lehet túlgondolni, egyszerűen a srác egy paraszt. Eleve halálosan bunkóságnak tartom hogyha egy srác két lánnyal is beszél,ráadásul barátnők.
Hagyd szerintem, nem veszítesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!