Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a legjobb barátnőm pasija bejön? :/
Nem olyan rég szakítottak, és én hoztam őket újra össze... És a fiúval eleztem a kapcsolatukrol beszélgetni majd pár óra múlva szakítottak. Megkérdeztem,hogy ugye nem e miattam.... Azt mondta miattam is,de ne legyen lelkiismeret furdalásom. Azóta olyanokat ír nekem amit előtte nem. Szép vagy, aranyos... stb Erről a barátnőm is tud
Egy ideje bejön,de napok óta csak rá gondolok
Mit csináljak?
Elmondjam nekik vagy ne?
Kérlek segítsetek...!😫
Kérdezd meg a barátnődet hogy zavarná e.
Ha nem akkor hajrá, ha pedig igen felejtsd el.
Bár te tudod hogy a barátság fontosabb vagy a pasi.
Egyenként az ismerősi körömben egy csomoan vannak akik haverok és a másik volt barátnőjével jöttek össze.
Azt mondom, hogy ez baromi undorító.
Csak egyetlen pillanatra ne légy önző és gondolj bele abba hogy ha neked lenne egy párod akkor neked vajon hogy esne ha a legjobb barátnőddel jönne össze...
Ha összejössz vele, akkor ennek a barátságnak valószínűleg vége fog szakadni.
Előttem lévő hozzászóló is írta hogy mérlegelj. Melyik a fontos? A barátság vagy a pasi? Ezzel a fiúval már flörtöltél/kacérkodtál, vagy ő ennyire pofátlan hogy rád hajt a legjobb barátnőd után? Szerintem te csak egy strigula lennél. Vagy ha nincs ló jó a szamár? :/
Az utolsónak
Igazad van, a barátság fontosabb de...
Amugy meg a fiu hajtott rám
Ki ne kezdj a pasival! Saját magadnak is jobbat teszel így. Meg eleve, egy olyan pasival, aki ilyeneket tesz, hogy rámozdul a csaja barátnőjére? Hát fuj már..
Nagyon nagyon rossz színben tűntetnéd fel magad, ha ezt meglépnéd. Szerintem ez az egyik legaljasabb lépés egy lánytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!