Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki nekem tetszik.Szöges ellentétem,neki sok barátja van nekem nem annyira,ő szeret bulizni én nem.Nem is ez a lényeg hanem,hogy miket szokott csinálni.Ha látom,hogy fent van akkor írok neki ő,meg néha-néha ír vissza mivel a barátaival van és szerint bunkó dolog mobilozni társaságban,oké elismerem igaza van.De akkor is örülnék,hogyha néha velem is foglalkozna mivel nem tudom mikor lehet írni ha nem ér rá akkor miért online?Szerelmet vallott nekem,a hét elején találkozni fogunk majd,hogy eltudja dönteni,hogy mit is érez irántam most csak barátság extrákkal vagyunk.Nagyon óvatos vagyok vele kapcsolatban mivel nem szeretném ha kihasználna.Jogosan vagyok rá mérges,hogy nem foglalkozik velem?Tudom,hogy még nincs közöttünk semmi de azért egy picit velem is törődhetne nem?Illetve eldönthetné,hogy mégis mit akar nem?

2016. jún. 2. 19:10
 1/5 anonim válasza:
Ha szeretne foglalkozna veled,és igen vissza írna,ha fontosnak tartana.. max megmondja,hogyha haza ér ír neked.. vagy hasonló,ha tényleg szerelmes lenne így viselkedne
2016. jún. 2. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne várdd el tőle, hogy minden másodpercben azt lesse, hogy mikor ír rád facebookon.

Majd ír ha ráér, és inkabb örülj neki, hogy nem telefonozik társaságban

2016. jún. 2. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Sztem nem jogos. Várd meg a randit meg h mi lesz utána és ha már igazán együtt vagytok és ez így marad akk persze jogos, de még nagyon semmi komoly nincs köztetek, szóval sztem igaza van abban h amikor a barátaival van nem kezd el veled csetelgetni, meg tényleg még ugyanannyit van a haverjaival mint eddig.

Amúgy az h elérhető az nem jelent semmit, nekem is ah netközelben vagyok, egyből elérhető leszek facen, de az nem jelenti azt h tényleg ott ülök a telóm előtt és azt lesem h na most ír e nekem vki.

2016. jún. 2. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Még feljelent,mert nem tetszik neki a válaszom ,ami csak az igazságot tükrözte. 😂 Gratulálok.
2016. jún. 3. 08:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Mit jelent nálad a barátság Extrákkal?
2016. jún. 3. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!