Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogosan vagyok kiakadva?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés

Beteg voltam 6 napig,és a barátnőm nem látogatott meg,nem érdeklődött utánam,még csak egy kib*szott sms-t sem bírt írni.Bezzeg amikor ő volt beteg engem nem érdekelt,hogy elkapom tőle én ott voltam vele,csináltam neki kaját,próbáltam mindenben megkönnyíteni a dolgát amiben csak tudtam.Most meg azt mondja,hogy hisztizek,tegyem már túl magam rajta.

Szerintetek?

én 18/F ő 19/L

2015. jún. 1. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A tipikus nő.
2015. jún. 1. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Erről most eszembe jutott hogy mikor bárányhimlős voltam,barátnőm ápolt csinált kaját innivalót,még tv-t is kapcsolgatta xD mindazok ellenére hogy én írtóztam magamtól (ugye tele volt az arcom is pöttyökkel) és mondtam neki hogy nem kell itt lennie,de ő csak itt volt.

Ezt csak azért írtam le mert szerintem egy komoly kapcsolatban,ha a másiknak baja van beteg,depis stb. akkor a másiknak valahol kötelessége felvidítani vagy ápolni,nem 0-24re gondolok hanem napi fél-1 óra mondjuk,mert ugye szeretjük a párunkat és törődünk az érzéseivel...nem azt mondom hogy szakíts vele,de gondolkozz el hogy szeret e úgy,ahogy te szereted őt.

2015. jún. 1. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
igazad van! 1 kapcsolat két oldalu
2015. jún. 1. 21:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nagyon rosszul esett ez a húzás tőle.Nem is érzem már,hogy úgy szeretne,mint ezelőtt.Régebben le sem bírtam vakarni magamról,mindig bújt hozzám.Most meg...
2015. jún. 1. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Kihűlt a kapcsolat,van ilyen sajnos.
2015. jún. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!