Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésnek tartja a barátom a pénzt, amit adok nekik. Jogosan vagyok kiakadva?
Lassan két hónapja vagyok együtt a barátommal. Alapjában véve koliban laknék, de heti két alkalommal náluk szoktam aludni. Az elején, mikor egyszer 4-5 napig voltam náluk, akkor felajánlottam, hogy fizetek nekik, amiért ott vagyok. Aztán azóta mindig szoktam adni az anyukájának valamennyit, eddig több, mint 10.000-t ott hagytam a másfél hónapra. Ezzel nem is lenne baj, mert érthető, hogy fizetek, de a barátom legutóbb a tudtomra adta, hogy amennyit adok, az kevés, merthogy nem fedezi a dolgokat.
Kicsit kiakadtam akkor, mert én ugye melózok, de ő még mindig nem talált munkát (pedig ideje az lenne rá). Tényleg nem a fizetéssel van baj, hanem az nem tetszik, hogy így a tudtomra adja, hogy több pénzt kéne adnom.
És igazából, nem tudom, mit csináljak, mert így nem nagyon éri meg nekem elmennem hozzájuk. (A koliban ingyen laknék, és hozzá több, mint 1 óra az út)
Mondjuk nem tudom, lehet nekem vannak túl nagy elvárásaim, vagy nem tudom. Viszont fogalmam sincs, mit csináljak ezzel a dologgal. :/
18/L
Eloszor is: Mi a bubanatert kene neked barmit fizetni ha vendegsegben vagy a parodnal!? Ha neha viszel egy aprosagot oruljon neki. En ket hetet vagy megtobbet szoktam a baratomnal Lenni (tavkapcs) Es soha nem hagynak fizetni semmit max ha speci kajat fozok. Mikor o Jon ugyaz ez van De akkor en fizetek mindent max ha meghiv vacsira akkor azt ugye o allja.
Nehogy mar elegtelenkedjen...
Hagyd Ott a pelcsaba ha ilyen penzehes menyet..
18/L
Elég furcsa egy családja lehet akkor. Mi elég szegényesen élünk és nagyon a fogukhoz verik a "garast" a szüleim, hogy normálisan kijöjjünk a következő fizetésig, de nálam barátnőm kb. itt lakik (Bicajjal 15 percre van tőlünk a munkahelye) mégsem lenne pofájuk elkérni 1ft-ot sem tőle pedig ők meg nagyon jó családi helyzetben vannak :)
Szerencsére lassan 1 hónapja van nekem is munkám így külön fogunk költözni, de nem tudom, ha a családja ilyen ez rá is rá fog-e ragadni és a későbbiekben lesz-e vitátok az anyagiakon vagy sem...
Mi mindketten dolgozunk már, nem lakunk még együtt, de szülőktől külön mindketten. Nálunk az az íratlan szabály van: ha nálam van én fizetem a kaját meg mindent, ha nála vagyunk akkor ő fizet mindent.
Olvastam már a gyakorin olyat, hogy a srác kifizette a csajnak a hétvégi "ellátását". Ez baromi gáz. Nem tudom miért fizetsz nekik.....azt meg főleg, hogy miért keveslik... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!