Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem vagytok kiakadva ettől a sok depressziós ill. szerelmi bánatos posztoktól a neten? 😂😂
Engem már komolyan idegel és nem bántani akarom a sok lelkisérült 15 évest , de nem tartjátok már unalmasnak ezt a sok hülyeséget ?! Aztán csodálkoztok , hogy egyre többen járnak pszihológushoz .. 👊✋
/Kérlek okosok , nem vagyok kíváncsi a védő ill. oltogató kommentekre és a kérdés fikázására . /
#2 .Naaaaa megjött a főőőőnök !!!! 👏
Olvastál te az utóbbi kérdésben arról , hogy nem lehetnek "problémáid" ?!
Gondolkozz már gyerek .. 14 évesen nem a Facebookon kell sajnáltatni magunkat , hanem normális életet élni , amíg gyerek vagy és lehet !!
Mert te az unokáidnak azt fogod mesélni , hogy - Jajj Drága XY , az én gyerekkorom abból állt , hogy reggel leültem a gép elé , kiraktam egy sajnáltató idézetet , és aztán elkezdtem vágdosni magam a Pistike miatt mert elhagyoooooott !!! ?
Fuuuuu tee
Ez még hagyján...
Akiknek ugyanebben a korban már (és +/- 1 év) hatalmas szexuális problémái meg élete van, az sokkal gázabb.
Hány éves vagy kérdező? 16? :D hidd el, a 15 évesnek is lehet kapcsolata, magamról tudom. Ez az érettségtől is függ. Facebookra kiírni tényleg hülyeség..de van törlés, tiltás funkció :)
Nem vagy kíváncsi a negatív kommentekre? Sajnállak,de majd rájössz, hogy úgyis kapsz hideget meleget az élettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!