Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a lányoktól, depressziós is vagyok. Mit gondoltok erről? Szerintetek mikor javul majd?
Egyáltalán miért félsz a lányoktól???
Kb egy párna lehet annyira ijesztő mint egy lány (ha csak a lány egészen véletlenül nem birkózik avagy karatézik versenyszerűen)...
Amúgy meg ne légy depressziós...
"Lányokkal meg nem ismerkedek bizonyos okok miatt"...Oké. Hallgatom. Mik azok az okok?
Az ember egyébként általában az ismeretlentől fél, azaz nem ismered a lányokat...De lehet nem is fogod ha még ebben az évszázadban nem kezdesz el velük beszélgetni.
Mi a legrosszabb ami történhet ha beszélsz egy lánnyal? He? Mérges lesz....(remelem nem olyan nagy a fantáziád hogy most itt elkezdj azon gondolkodni hogy mondjuk a csaj előveszi a titkos késés...Akkor inkább légy író) Na és? Nem mindegyik lány ugyanolyan...Attól hogy az egyik utál, a többi 500000 még csak nem is ismer, azt se tudja ki vagy.
Úgyhogy kezdj el velük beszélgetni...Mondjuk az időjárásról...Vagy talán ne
Én 3 éve járok egy gimibe, és még egyszer sem hallottam róla, hogy lenne egyáltalán iskolapszichológusunk. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!