Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szakított velem, mert depressziós vagyok. Jogos?
Az ilyen embertől aki egy ilyet mond bárkinek is(nem hogy a barátnőjének!) jobb távol lenni mint közel.
Ennél a fazonnál csak jobbat fogsz találni.
Kedves első válaszolónak írom:
Aki depresszióra hajlamos, attól meg jobb távol maradni, mert csak lehúzza az embert. Egy kapcsolat arról szól hogy jó hatással vannak egymásra a felek, de aki folyton depressziós, az mellett ez nem lehetséges. Én se maradnék egy folyamatosan depressziós ember mellett, taszító.
2-es Egy kapcsolat attól jó, ha a felek egymásért élnek. Egymást emelik, és ha az egyik bajban van, a másik ott áll mellette és felemeli és nem rémül meg ha a másik embernek problémája akad, és hagyja magára azt, hanem ott áll mellette mint a cövek.
Ettől kapcsolat egy valódi mély emberi kapcsolat.
Mióta tartott a kapcsolat, milyen minőségű volt?
Egy jó kapcsolatban, tartós kapcsolatban a másik többnyire igyekszik kitartani, segíteni a kimászásban, amennyire tud. Persze ezt sem lehet a végtelenségig.
Nekem úgy tűnik, még csak alakult a kapcsolatotok. Ilyenkor aligha várható a másiktól a "tűzön vízen".
Akik úri huncutságnak tartják a depit!
Kívánom nektek (leszärom hogy szabad e ilyet kivánni!) hogy guritsa nektek is az élet!
Amikor a legboldogabbnak érzitek magatokat a párotokkal. Akkor legyetek a betegségetek által rájuk szorulva!
Remélem az ő életfelfogása is olyan lesz mint a tietek.
Nem! Nem depis vagyok! De felháborit az embertelenség!
Mit húz le rajta!?
Annál lejebb nem igen van, mint ha valaki azért hagyja el a párját mert beteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!