Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek meddig tartott a szakítás utáni rossz közérzet, depressziós hangulat?
már 1 hónapja szakítottunk,de nem tudok enni,és egész nap elég rossz hangulatom van.soha nem viselt meg a szakítás,de most szerelmes voltam több,mint 2évig,és elég rosszul érintett.
nem szeretném őt visszakapni,csak jobban akarok lenni.
valószínűleg hónap végén ő is ott lesz azon a koncerten,amin én,és azt sem szeretném,h lássa,sz@rul voltam miatta.
Tudnátok tanácsot adni?
ne már...és nem tudtatok rendesen enni addig?
akkor nekem 2évet meddig tart majd feldolgozni? :(
Nekem 6 éves kapcsolatomnak lett vége másfél hónapja és hasonlóképpen vagyok....a reggelek a legrosszabbak, nagyon nehezen tudom rávenni magam, h felkeljek és elinduljak bárhová is.
22/L
Az én esetem más mint a többieké. Mi nem voltunk kapcsolatban. Beleszerettem egy olyan srácba akinek csak arra kellettem,hogy lefektessen.Ennek lassan 3 éve. Azóta se tudtam elfelejteni,sőt minden éjjel róla álmodok.Nagyon nagyon szenvedek. Ráadásul a srác azóta már együtt él az új barátnőjével egy másik városban.
Sok sok kitartást kivánok!
sajnálom,remélem,túl tudsz lépni hamarosan.
jó szemét dolog volt :(
neked is sok kitartást kívánok és köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!