Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha barátnőm depressziós?
Több mint egy éve együtt vagyunk, de az utóbbi 1-2 hónapot nehezen bírom. Szulei válnak, és le se szar engem. Ha nem keresném, ő se keresne. Mindig én vagyok a rossz mindenért, még ha nem is tettem semmit. Amennyire lehet finom vagyok hozzá, kedveskedek, szeretgeni akarom, de nem hagyja. Ha hozzábùjok, megölelem akkor mintha nem is ott lenne, nem szívesen viszonozza. Szexet nem is erőltetem, felesleges. 20 alattiak vagyunk, és nem akarom a legszebb éveinket elcseszni. Dolgozok iskola mellett, hoy vihessem ide-oda, de csak be van zárkózva a szobába, és ki se mozdul. Pedig mindenfele szeretek menni, vacsora, mozi, meg hasonló programok.
Valami ötlet? Kezdem feladni, és így nem bírom sokáig, hogy nem fogadja el a segítséget.
Köszi a válaszokat.
Az a gond, hogy akármikor akarok vele beszélni, egyből felkapja a vizet, pedig nem is úgy beszélek vele, hogy na most bűnös vagy meg ilyenek. Most is finom vagyok vele, viszem a csokit, a virágot, hogy érezze a törődést, de meg se hatja. Mindig keresi bennem a rosszat, hogy mibe köthet bele, és olyanokba köt bele, hogy miért nem megyek sűrűbben(mert már félek a viselkedésétől, de ezt mindig elmondom neki), ha ott vagyok akkor minek hülyéskedek. Már hozzá se merek szolni, nem merek semmit tenni.
Elhiszem,hogy nehez...enis ilyen helyzetben voltam,hogy gondja volt mindig próbaltam a legtobbet megadni neki,de neha mondtam,
hogy nekem is szuksegem van megertesre...persze normalisan mondram.Az lett a vege,hogy rajott az egyedullet.hogy neki ugy jobb,elkezdett engem hibaztatni mindenert.utana meg en ereztem rossz embernek magam,de rajottem.hogy ezeket azret csinalja,mert igy probal mdg elfelejteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!