Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan nővel, aki depressziós és nagyon padlón van?
Figyelt kérdés
Ha nagyon tetszene külsőre és belsőre is.2014. nov. 19. 00:04
1/22 anonim válasza:
Nyújtanék neki egy segítő jobbot, majd amikor már majdnem felhúztam, hirtelen visszaengedném a padlóra.
2/22 anonim válasza:
Aztán mondanám neki, hogy bocsi, véletlen volt. Aztán Eljátszanám mg vele párszor, majd tényleg felsegíteném.
3/22 anonim válasza:
Össze. Nincs depresszió. Ez csak a pszichiáterek idióta fgalomalkotása azért, hogy legalizálják a korrupt és pénzéhes gyógyszeripar gyógyszergyártó, nyereségvágyó tevékenységét. Minthogy őrült ember sincs alapjában, legfeljebb egymást tesszük azzá.
4/22 anonim válasza:
Össze. Mert én is az vagyok, sőt én őrülök megfele.
5/22 A kérdező kommentje:
Lucskos Virgács trollkodni menj máshova! Komoly válaszok érdekelnének.
2014. nov. 19. 00:07
6/22 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy ezen az oldalon mindenkinek lehet véleménye, így nekem is.
7/22 anonim válasza:
Nem leszek senki lelki szemetese.
8/22 anonim válasza:
Igen,összejönnék vele simán."Felszedném" a padlóról,és utána pedig együtt folytatnánk :)
9/22 anonim válasza:
# 8: Aztán amikor felépült lelkileg, otthagyna téged. ;)
10/22 A kérdező kommentje:
Lucskos Virgács: Lehet, de nem az én kérdésemnél. Lapozz!
2014. nov. 19. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!