Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan nővel, aki depressziós és nagyon padlón van?

Figyelt kérdés
Ha nagyon tetszene külsőre és belsőre is.
2014. nov. 19. 00:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Azért, mert depressziós vagy, előjogaid vannak?
2014. nov. 19. 00:16
 12/22 anonim ***** válasza:
Mindent meglehet oldani.A válasz igen.A depresszió elmúlik s minden helyrejön 1 idő után főleg ha van kire számítsunk jóban s rosszban egyaránt.
2014. nov. 19. 00:16
 13/22 anonim ***** válasza:
Én szívesen összejönnék, ha elfogadja a vigasztalásomat, és mellettem boldog tud lenni, akkor örülök neki. A megismerkedés érdekes kérdés...
2014. nov. 19. 00:44
 14/22 anonim ***** válasza:

számomra az összes ember érzelmi nyomorék,ha tetszenél külsőre és belsőre (haha) akkor megfelelő lennél,és segítenék a bajodon,és jobb helyed nem lenne mint mellettem

de ez igazából ez elég nehéz elképzelni,és nem hiszem hogy te ilyen szerencsés lennél :)

2014. nov. 19. 01:12
 15/22 anonim ***** válasza:

Pedig van ilyen mint az első ìrta 😢

sőt olyan is aki sose volt depis csak lehet rossz embernek lett nyitott aki padlora küldte felsegitette és megint visszalökte.

2014. nov. 19. 01:38
 16/22 Kurtz Bickle ***** válasza:
Igen. A szerelem sok mindenre gyógyír; és számomra az esküvős szövegelés arról, hogy "jóban-rosszban együtt", meg számíthat rám, bizony a párkapcsolat elejétől fogva érvényes. (Elvégre a házasság számomra csak egy papír a párkapcsolatunkról.)
2014. nov. 19. 02:29
 17/22 A kérdező kommentje:

Lucskos Virgács:

Nem vagyok depressziós, a kérdés csak elméleti, de nálad valami agyi gondok azért vannak...

2014. nov. 19. 09:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Két elmebeteg, pszichopata nő volt az életemben, akikkel ugyan nem jöttem össze, de lelkileg eléggé meggyötörtek. A jövőben kerülni akarom a depi Debbie-ket, ha nem akarom magam teljesen kikészíteni.
2014. nov. 19. 09:28
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem elmebeteg, pszihchopata nőről beszélek. Teljesen normális, de magányos nőről aki nagyon padlón van...
2014. nov. 19. 10:03
 20/22 anonim ***** válasza:
#19: Kísérletképpen minden depressziós nő mellé odapakolnék egy George Clooney kaliberű macsót, valószínűleg egycsapásra elillanna a depressziójuk. :) Nekem nagyon sokszor támad az az érzésem, hogy sok nő csupán mímeli a depit...
2014. nov. 19. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!