Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden barátnőmnek van barátja csak nekem nincs. Depressziós vagyok már, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? (16L)
Ne légy depis, majd lesz. Légy nyitott a fiúk felé :)
L
16 évesen még simán lehet valakid, ne csüggedj :)
Én 22 éves létemre én sem találok barátnőt magamnak, jó én pasiból vagyok, de egyszerűen nekem ez a csajozós dolog nem megy, én nekem sok hibám volt amiket sikerült sorba belátnom és tennem is ellenük, de hatékonyan egyszerre több mindenen nem tudtam változtatni így én sorjában változtatok magamon ami eddig elég jól működik, de még mindig vannak gondok.
Másfelől megértelek téged de ilyen idős korba még ne keseredj ennyire, ha annyi idős leszel mint én és akkor is ugyanott tartasz még akkor sem kell csüggedned mert engem is azzal vigasztalnak hogy még fiatal vagyok és még előttem az élet, és simán lehet még valakim.
Persze tudom milyen pocsék érzés neked, én is hasonlókon megyek keresztül, és átmeneti megoldást tudok a depi ellen, mégpedig az hogy foglald el magad valamivel, tudom nehéz de meg kell próbálni, mert rajtam ez segített és így annyira nem vagyok depis és közeledni tudok az emberekhez a munkahelyemen ami elég jó hatással van rám, és talán így könnyebben nyílok meg mások előtt és ismerkedni is egyszerűbb lesz majd.
Szerintem neked is hasonló problémáid vannak.
Próbálj picit megváltozni ha tested nem olyan akkor azon változtass, vagy az öltözködéseden próbálj meg nyilván nincs elég önbizalmad, és rossz a kisugárzásod, ezeken kell picit változtatni és hidd el sokkal jobb lesz utána.
Vegyél kettő tengericocát!!! Ezektől megjön a kedved biztosan :)
Nem mondta senki, hogy hallgatnod kell a sok áradozásokat...
A lényeg, ne depizz, mert akkor csak rosszabb lesz. Járjál különböző helyekre, és ott majd lesznek barátjaid. Énnekem se volt a régi sulimjaimban (igazi) barátom. Most ebbe a suliba van 2 olyan barátom, akikről gondolom, hogy igazi a barátságunk.
Tartsál ki, ezt tudom még javasolni! (Különben F. vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!