Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő a szakítás után miért depressziós, amikor ő szakított velem?
2 év után dobott engem a barátnőm, erre azt hallom vissza, hogy depressziós, meg sírógörcsei vannak, stb.
Nálam kéne, hogy jelentkezzenek ezek a tünetek.
Én is nagyon rosszul voltam, miután szakítottam a barátommal. De mondjuk nálunk már ő is érezte, h nem jó a kapcsolat. De én viseltem utána rosszabbult, mert hiányzott, meg benne volt a megszokás is.
A szakítás általában fáj, bárki mondja ki.
Megszokás, egyem a szívét, mindjárt megsajnálom.
Ha így döntött akkor próbáld meg minél hamarabb elfelejteni és még az ilyen "érthetetlen" dolgokat se próbáld megfejteni.
Nyugodtam hülyének lehet nézni (mert az is vagyok) de sztem 90%-ban az van h a nők mondják ezeket az ostoba dolgokat ami védi valamelyest a csajt, h magát hibáztatja meg ilyenek (XD vicc), a fiú vélemény meg a másik. Az h mi az igazság/valóság az meg megint egy más dolog, de ami a biztos h próbálj meg tovább lépni azt ő meg csinál amit akar.
A férfiak úgy tovább tudnak lépni egy lányon, mint ha csak egy lábtörlő lenne. A barátom egy hónap után már mással járt, nekem meg több mint fél év kellett, h tovább lépjek, pedig én szakítottam.
Nekik nagy átlagban totál mindegy, mennyi évet töltöttek együtt egy csajjal, javarészt elég érzéketlenek szakításkor. Tisztelet persze a kivételnek.
És igen, a megszokás, bármely önzően is hangzik, igenis benne van a dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!