Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok kiakadva?
Figyelt kérdés
A barátomnak a fala teli van a volt barátnőjével kapcsolatos,posztokkal amik nekem nagyon rosszul esnek.Tudom,hogy azt csak a múlt de mégis valamiért nagyon rosszul esik.Ha szólok neki akkor párat kitöröl de a nagyját még mindig látom.Akaratlanul is előtör belőlem a féltékenység, és sokkal kevesebbnek, érzem magam mint a volt barátnője.Próbálok magamon uralkodni nem szeretném túl reagálni de nem nagyon megy.Tudom,hogy a jelen a fontos de akárhányszor felmegyek az adatlapjára ezekbe a posztokba,bukkanok amik fájnak.2016. aug. 11. 22:16
1/3 anonim válasza:
Szerintem jogos a felháborodásod. Ülj le vele megbeszélni ezt a dolgot. Ha igazán szeret és már túl van azon a lányon akkor kitörli őt az életéből. Ha nem hajlandó erre akkor lehet, hogy neki nem olyan fontos a kapcsolatotok, mint neked.
2/3 anonim válasza:
Kicsit talán megértem hogy így érzel, de java részt nem. Ami volt, volt, már elmúlt. Tessék tovább lépni és a jelenben élni. Te vagy a barátnője most. Ezzel azt mutatod hogy inkább lennél az exe, és az többet érni minthogy te most együtt vagy vele.
Legyél jobb barátnő mint ő volt, és ne a féltékenykedéssel töltsd az idődet vele. 18/f
3/3 anonim válasza:
Jogos! A Te helyedben én is ki lennék akadva. Beszéld meg a barátoddal, és mondd meg neki őszintén hogy mindez neked fáj. Csak tudtok közös nevezőre jutni, és ekkor tán csak letörli a volt barátnőjével kapcsolatos posztokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!