Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz amit a barátom csinál? jogosan vagyok kiakadva?
nem tudom hogy én reagalom e tul, vagy tenyleg nem helyen valo amit csinal
tudni kell rola hogy nagyon visszahuzodo, fel emberekkel beszelni, alacsony az onbizalma szegenykemnek
en tobbszor is elhivtan kozossegi talikra, buliba, de o nem viszonozza, lett volna egy alkalom es meg se hivott oda, most lesz meg egy ilyen nagy buli majd kesobb amire illik meghivni a masikat es oda se akar, szinte direkt ugy csavarta a temat hogy ne akarjak menni pedig meg fel sem tettem a kerdest/utalast ra hogy hivjon el, latszik h nem akarja. megvitattam vele h te szegyellsz engem? elmondta errol szo sincs, magat szgyelli ha ott lennenek masok a baratnojukkel o nem tudna ugy viselkedni velem ahogy illik, (tudna, csak abban a tarsasagban nem tudom mi van, az a normalis hogy folyton atkarolva puszilkodnak vagy f4sz tudja) es hogy fel mit gondolnanak rola masok, hogy leneznek emiatt ot, meg eleinte azt is elmondta hogy nem erti meg mindig hogy lett baratnoje es annyira orul nekem hogy vagyok neki neha mar megijeszt annyira ragaszkodik hozzam hogy mikor felvetettem neki a szunetet, kb leteremtett es mondta h o nagyon szomoru hogy nekem hogy juthat ilyen eszembe. legjobban a csakadjan kivul meg nekem nyilik meg ezt o mondta nekem. nagyon szeretem, de vannak fura dolgai, nem csak ez, viszonnterdekelne hogy errol a kiemelt helyzetrol ti mit gondoltok
Abnormális.
Nem tudja a helyét a világban.
Gáz és jogosan vagy kiakadva.
Ha nem tudtok/mertek egymással megbeszélni kényes/kínos dolgokat, akkor sosem lehettek igazán őszinték egymáshoz, ami a kapcsolat halála.
Nem véletlenül szokták azt mondani, hogy önbizalomhiányos emberrel nem érdemes kapcsolatot kezdeni. Ugyan a mostani kérdésedből kimaradt az a sztori, hogy múltkor beszélgetett egy másik csajjal, de szerintem az sem feltétlen kizárható, hogy valaki más is van a dologban.
Igazából maga az ok mindegy, érdemes szakítani.
a másik fél véleményét nem is tudjátok de már oldalra álltok :D lányos apákkal is ez a gond.. csoda hogy annyi lotyó lesz 🙄
mindez mert egyedül akart menni 1 bulira
isten hitet felváltotta a mások iránti oktalan rajongás.
elképesztő hogy nyaltok rögtön a csajnak.. azt se tudjátok ki ő :D
1-es, vajon te tudod a helyed a világban? Hm?
2-es, a lány nem nevezte meg a srácot. Ez egy esetpélda. Becsülendő a lány, hogy kitart. És egy szerethető srácról van szó. Csak türelem. És hogy mit élt meg esetleg korábban? Arra is kéne gondolni, nem fölényesen ítélkezni, emberek... És egyeseknek tükörbe nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!