Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz amit a barátom csinál? jogosan vagyok
kiakadva?
Figyelt kérdés
nem tudom hogy én reagalom e tul, vagy tenyleg nem helyen valo amit csinal
tudni kell rola hogy nagyon visszahuzodo, fel emberekkel beszelni, alacsony az onbizalma szegenykemnek
en tobbszor is elhivtan kozossegi talikra, buliba, de o nem viszonozza, lett volna egy alkalom es meg se hivott oda, most lesz meg egy ilyen nagy buli majd kesobb amire illik meghivni a masikat es oda se akar, szinte direkt ugy csavarta a temat hogy ne akarjak menni pedig meg fel sem tettem a kerdest/utalast ra hogy hivjon el, latszik h nem akarja. megvitattam vele h te szegyellsz engem? elmondta errol szo sincs, magat szgyelli ha ott lennenek masok a baratnojukkel o nem tudna ugy viselkedni velem ahogy illik, (tudna, csak abban a tarsasagban nem tudom mi van, az a normalis hogy folyton atkarolva puszilkodnak vagy f4sz tudja) es hogy fel mit gondolnanak rola masok, hogy leneznek emiatt ot, meg eleinte azt is elmondta hogy nem erti meg mindig hogy lett baratnoje es annyira orul nekem hogy vagyok neki neha mar megijeszt annyira ragaszkodik hozzam hogy mikor felvetettem neki a szunetet, kb leteremtett es mondta h o nagyon szomoru hogy nekem hogy juthat ilyen eszembe. legjobban a csakadjan kivul meg nekem nyilik meg ezt o mondta nekem. nagyon szeretem, de vannak fura dolgai, nem csak ez, viszonnterdekelne hogy errol a kiemelt helyzetrol ti mit gondoltok
nem fogok egyesevel valaszolni, viszont osszessegeben le szeretnem tisztazni, hogy nem az a celom hogy mindenki elkezdje fikazni a fiut, engem szimplan erdekel mit gondolnak errol a kiemelt esetrol masok. nem csak ez az egyetlen problemam es nyilvan nem csak emiatt fordult meg a fejemben a szakitas. a szuleim azzal tomik a fejemet hogy erjem el nala hogy beleegyezzen a szunetbe, mert szerintuk se normalis amit csinal sokszor. en rengetegszer beszelek vele es megnyilok neki de olyankor bedurcazik es egyaltalan nem lehet vele erdemleges kommunikaciot veghez vinni
okt. 18. 11:48
12/23 A kérdező kommentje:
azt meg hozzatennem, hogy en sose neztem le semmi miatt, megertem ha egy embernek vannak problemai amiket nehezen kuzd le, rengeteget probalok segiteni neki es tanacsokat adni, fektornazni az onbizalmat, mar tobb mint egy eve mondogatom is neki hogy el kene jarnia pszichologushoz, mert sokat segitene neki. ezt eloszor teljesen elvetette, mondtam neki hogy nem gaz, igazabol mindenkire raferne neha egy szakemberrel valo beszelgetes szerinem, ez nem rossz dolog es nem csak mentalis betegeknek ajanlott, nekem is van sok ismerosom aki eljar neha mert jot tez a lelkuletuknek. egyszer belement, viszont kesobb mikor rakerdeztem hogy intezte e mar, mondta hogy meg nem talalt es az anyja se nezte meg meg a lehetosegeket, szoval ez kb abba is maradt, a szonyeg ala lett soporve. nagy szuksege lenne ra, konkretan nem akarja hogy hozzaerjek bizonyos testreszeihez, mert fel hogy dagadt, holott szalkas, vekony, mondta hogy regen teltebb volt (lattam rola regi kepeket amirol azt allitotta husi, holott egyaltalan nem volt az) es hogy azota ez neki serelme es h rengeteg ideig nem is mert hozzaernj ahhoz a testreszehez
okt. 18. 11:58
13/23 A kérdező kommentje:
7es “ mindez mert egyedül akart menni 1 bulira”
elmondtam hogy nem ez az egyetlen eset ami kiakasztott.
“lotyó”-s szovegre reagalva, remelem ezt nem gondoltad komolyan
okt. 18. 12:04
14/23 A kérdező kommentje:
egyebkent tobb mint egy ev elteltevel sose hivott meg sehova, nem talalkoztam egy haverjaval se, pedig szivesen megismernem oket, es meg a szuleinek is nagy nehezen mutatott be
okt. 18. 12:05
15/23 anonim válasza:
Inkább furcsának mondanám, mint gáznak.
okt. 18. 12:11
16/23 anonim válasza:
#7 "mindez mert egyedül akart menni 1 bulira" - Hosszú idő óta nem akarja bemutatni őt a barátainak, nem csak egy buliról van szó.
okt. 18. 12:13
17/23 anonim válasza:
Lehet szakítanotok kéne, mert a fiú semennyit se fejlődik és azt láthatóan nem tud egy kapcsolatban... Nem azt mondom neked most, hogy törd össze a fiút, hanem inkább tényleg el kéne gondolkodni ezen. Én megkérdezném tőle szemtől szemben, hogy ez tényleg jó neki? Főleg hogy ilyen önbizalomhiányos, ez nem zavarja? Milyen lehet neked vele, hogy rajta áll minden, stb... Ha nem fogja fel a te oldaladat, akkor szünet/szakítás, mert láthatólag csak te tudtad megérteni az oldalát. Egy kapcsolat 2 emberes, főleg ha párkapcsolatról van szó.
okt. 18. 13:19
18/23 anonim válasza:
Szerintem ez annyira nem gáz.
Inkább a társaság lehet az, ha ennyire nem szívesen visz, talán ő sem szívesen megy oda.
okt. 18. 13:47
19/23 A kérdező kommentje:
19es, multkor kijelentette hogy annyira jo volt az elozo buli hogy ezentul rendszeresen fog jarni
okt. 18. 14:26
20/23 A kérdező kommentje:
pont hogy nem vagyok birtoklo tipus, mikor egy buliban tzdjak h van baratnoje es ramaszik valaki hadd legyek mar kiakadva, az meg hogy megismernem a baratait nem azt jelenti hogy en mekkora kozponti embernek hiszem magam, pont hogy az ellentetet erzem, es ezzel szerintem nincsen semmi gond. baratom ragaszkodik hozzam es nem lehet vele semmit sem megbeszelni. en lennek a legboldogabb ember a foldon ha kicsit megferfiasodna annak ellenere hogy ugy is szeretem. kepzeld el nem vadaszok serult emberekre, hogy aztan en lehessek a lelki szemeteskukajuk, egyszeruen szereten ezt a fiut es amiben tudok segitek neki, de mar sokszor kifaradok ebben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!