Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai? Meddig jó várni ezzel? Szerintetek most mit csináljak ezzel a helyzettel?
Van egy barátnőm aki fiatalabb nálam három évvel és neki nem volt még kapcsolata. Én már 18 vagyok és volt pár kapcsolatom is ami tovább ment csóknál. A barátnőmmel 1 hónapja vagyunk együtt de már 3 hónapja ismerjük egymást. Ő ez alatt az egy hónap alatt már vagy 1000x felhozta azt hogy le akar velem feküdni meg hogy ő nem akar tovább várni stb. Viszont én nem érzem azt hogy egy hónap után ez helyes lenne vagy hogy egyáltalán az hogy ő ilyen fiatalon elveszítse. Amikor felhozza akkor mindig mondom neki hogy várjunk még pár hónapot de ő ilyenkor kiakad és én vagyok a szar meg olyanokat mond hogy ő már eleget vár és hogy neki ehhez nincs türelme. Nekem ez eléggé szarul esik mert csak óvni próbálom de ő még így is támad.
Tényleg nagyon szeretem mert amúgy sok mindenben érett és külsőre is úgy néz ki mint egy 18 éves csak hát na.
Nem tudom hogy most mi lenne a helyes mert tényleg én is vágyom rá de nem érzem ezt helyesnek még korainak tartom:/
Tedd meg amit meg kell
Mindkettőtöknek jó lesz(vagy nem)
Esetleg @nál
Nekem az a furcsa, hogy szar alaknak nevez téged, és hogy nem akar tovább várni, azért mert nem akarsz 1 hónap után szexet.
Ha nem volt neki még úgy kapcsolata, nem értem miért sürgeti ennyire.
Az az érzésem azért, hogy elmondhassa, hogy ő már nem szűz.
Mi másért sürgetné ennyire?
Lenne más megoldás is rá, hogy megtörténjen. Például amikor kettesben vagytok, akkor annyira felizgat, hogy nem tudsz neki ellenállni.
De nem így, hogy erőszakosan szinte zsarolva téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!