Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mi legyen, hogy a barátom miért mond ilyeneket Szerintetek?
Figyelt kérdés
Van barátom és mindig azt mondja, hogy így vagyok tökéletes, stb...
Én amúgy magamnak nem tetszem
De mindenki szerint hülye vagyok és jól nézek ki
Barátom is azt mondja
Nem nagyon szoktam enni
Melegben, amúgy sem szoktam annyira
De az a lényeg, hogy a barátom mindig mondja, hogy egyek- igyak rendesen, stb...
Ez még aranyos is lenne, hogy aggódik miattam
De aztán benyög egy olyat, hogy így nem fogok neki kelleni, mert majd lefogyok
Meg ilyenek... (de amúgy genetikából adódóan le sem tudnék annyira fogyni, de mindegy)
jún. 22. 23:20
1/4 anonim válasza:
Én arra tippelnék, hogy így próbál picit motiválni arra, hogy normálisan étkezz.
2/4 anonim válasza:
Igen, így akar rávenni, hogy figyelj magadra.
Mondjuk egy önbizalom hiányos lánynál nem biztos, hogy ez a szerencsés módszer.
3/4 Senior Séf válasza:
Mi ménkűnek feszegeted a határaidat? Mért kell elbäszni, ami jó? Egyél normálisan, ha nem akarsz valami jóképű bélrendszeri, autoimmun, hormonális, vagy nőgyógyászati gebaszal szembenézni.
4/4 anonim válasza:
szerintem is csak motivalni akart meg ha ez nem is volt egy okos huzas ugy hogy valoszinuleg testkepzavarod van. ez komoly dolog, nem szabad annyiban hagyni, menj pszichologushoz, beszelj errol anyukaddal, szuleiddel. egyebkent megsporolhatsz egy csomo hormonzavart vele, miutan en nem ettem folyton kivizsgakasokra kellett jarnom 16evesen hideg femekkel turkaltak bennem es szorosebb lett pl a hasam, labam, mert nemettem rendesen. azota tephetem folyamatosan mert szegyellem magam. meddo is lehetsz ha nem eszel rendesen. az is lehet hogy nem most, de kesobb olyan problemaid alakulnak ki, melyeket kesobb kokemenyen fogsz tudnj csak helyrehozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!