Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így elmondjam neki ,hogy kedvelem vagy ne?
Figyelt kérdés
Én egy 19 éves lány vagyok, és akit kedvelek,4 évvel fiatalabb, ugyanúgy lány. Egy oldalról ismerkedtünk meg még régebben, és én bejöttem neki elég sokáig,de már egy ideje nem tudom h még mindig igy e van. Én az elején mondtam neki, hogy nem akarok tőle semmit, de annyit beszéltünk, és olyan kedves volt hozzám, hogy végül megszerettem. Csak sosem tudom jól kimutatni, és lehet, ezért is alakult így. Most már csak napi egyszer vagy kétszer írunk, ritkán ír vissza, és eléggé hiányzik. Próbáltam mással is ismerkedni, de senki sem érdekelt úgy.
Eléggé sok a korkülönbség is ez is oka h nem merem elmonani neki.
jan. 28. 18:19
2/6 anonim válasza:
Mondd! Minél előbb!
A korkülönbséggel meg ne törődj!
3/6 anonim válasza:
Ami a szíveden, az legyen a szádon, mondd el!
4/6 A kérdező kommentje:
Igen elmondtam neki mindent elég jól kezelte időt kért ,hogy átgondolja ő mit szeretne
jan. 29. 13:30
5/6 anonim válasza:
Írd majd meg lécci, hogy alakult!
Am. sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!