Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány barátom akit nemrég ismerek kb 1 hete beszélünk aztán találkoztunk és aznap nála aludtam és este lefeküdtünk... Szerintetek mit tegyek ?
Figyelt kérdés
Másnap viszont nem akart a szemembe se nézni nem is nagyon beszéltünk majd hazaküldött estefele és csak telefonba akart beszélgetni az ott történtekről azt mondta hogy nem kellett volna ezt tenni stb és hogy felejtsük el. De nekem meg folyton ő jár az eszembe és nem tudom mit tegyek, beszélgetünk azóta is, de én lehet hogy többet érzek viszont én magam sem tudom... esetleg ha találkozunk kérdezzek rá hogy ő nem érez e hasonlókat ?ma 10:51
1/6 anonim válasza:
Ez egy kaland volt, láthatóan nem akar folytatást. Én inkább kiszállnék az életéből, hidd el, jobb lesz ez így.
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg ő tényleg csak barátságot akart, megbánta az egészet.
3/6 anonim válasza:
Nagy esélyel tényleg csak barátként tekint rád maximum hogyha egyáltalán tekint rád akárhogyan
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat 1. válaszoló de azóta is rendszeresen beszélünk mint barát és láthatóan ö is akar majd még találkozni és nem akarjuk ezt a barátságot emiatt eldobni, csak nem tudom jó ötlet-e szóba hozni majd ezt a témát újra ha ő állítólag el akarja felejteni
ma 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!