Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nemrég jöttem össze barátommal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég jöttem össze barátommal, amikor nem voltunk egyutt akkor is találkoztunk iskola előtt, és akkor is mondta, hogy ő hátul bemegy én meg menjek elöl. Ma is megbeszéltük, hogy reggel találkozunk és mondta, hogy ő elindul 50kor, miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

2016. márc. 8. 00:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Iskolában sem akar megölelni, nem mondja de gondolom mert mindig mondja, hogy iskola után menjünk valamerre. Meg mindig ő akar hozzánk feljönni. Igazából látszik rajta, hogy nagyon szeret és én is őt
2016. márc. 8. 01:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb ezt tőle megkérdezned?
2016. márc. 8. 01:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert a többiek előtt nem akar együtt mutatkozni veled.
2016. márc. 8. 02:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát bizony szégyell veled mutatkozni.
2016. márc. 8. 06:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarja, hogy cikizzenek titeket. Pusztán óv téged. Sajnos nagyon sok olyan ember van, aki irigységből, bunkóságból ilyenért piszkál valakit.
2016. márc. 8. 06:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljétek meg. Mi se jelentettük be a suliban hogy járunk, részben a cikizések miatt. Ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy nem szeretjük egymást, vagy hogy szégyelljük, de így egyszerűbb volt az élet. Az viszont fontos, hogy mi ezt megbeszéltük még mindennek az elején és tökéletes egyetértés volt. Nektek is meg kéne beszélni.
2016. márc. 8. 08:03
 7/7 Döme06 ***** válasza:
100%
Cikizések miatt.. néha bunkók szoktak lenni ebből a szempontból a diákok..
2016. okt. 17. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!