Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? /Szerintetek mi lehet az oka?
Erre szoktam mondani, hogy döntsd el, mi a jobb: megjátszani magad, és együtt lenni olyannal, aki igazán nem is téged szeret, hanem egy szerepet, vagy önmagadat adni, és legfeljebb nem lesz annyi hódolód, mint ha megjátszanád magad, de aki szeret, az önmagadért fog szeretni.
És egyébként semmivel nem vagy még elkésve. :)
U.i.: van, aki bármit megadna egy ilyen laza lány ismerettségéért.
Persze... Jó leírni így, csak valójában a fiúsabb, "vagányabb" lányok nem léteznek... te is helyesen leírod, de nem hiszem, hogy ez lenne az igazság... már csak azt hagytad ki, hogy túlnyomóan fiú haverjaid vannak csak stb...
Add magad mindenképpen, rohanni meg nem kell sehova sem hidd el. Járj el esetleg küzdő sportolni vagy kimondottan olyan programokat keress ahol ha megismersz valakit adott legyen a téma.
" Olyan dolgokkal is szoktam viccelődni, amikkel a "fiúk szoktak" " Pedig számomra nehezen értelmezhető... Nem hiszem annyira más lenne a két nem humora a disznó vicceket leszámítva. Sőt megmerem kockáztatni a lányok jobban eltudnak valakinek az előnytelen dolgain / tulajdonságain röhögcsélni...
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem állt szándékomban "felvágni" semmivel, ha esetleg így értelmezted a dolgot. Ezért írtam idézőjelet a fiúk szoktak részhez, ezt a barátaim mondták egy beszélgetés alkalmával, lehet én fogalmaztam rosszul a kérdésben. Elgondolkodtam ezen a dolgon, és egyszerűen csak kiváncsi voltam más véleményekre. Nem adtam hozzá vagy vettem el semmit a történtekből.
Megkaptad, bocsi kicsit valószínű nálam csúszott félre....
Add magad, ha ilyen vagy hidd el, eltelik egy két év és kapósabb leszel mint a divat pics@'k...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!